xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 4 Ağustos 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Benim envanterimde "breakout" adlı araba vardı fakat bir süreden sonra yok oldu. 16 desenim var harika ama araba nedense kayboldu. Satın alınmıyor mu tekrar?
Merhaba arkadaşlar. Benim envanterimde "breakout" adlı araba vardı fakat bir süreden sonra yok oldu. 16 desenim var harika ama araba nedense kayboldu. Satın alınmıyor mu tekrar?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 4 Ağustos 2020 #11 fleizy00 dedi: O araba herkes de var büyük ihtimal arabayı arşivledin. Genişletmek için tıkla... Type-S olabilir. Artı 0 Eksi
fleizy00 dedi: O araba herkes de var büyük ihtimal arabayı arşivledin. Genişletmek için tıkla... Type-S olabilir.
KS KS xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 4 Ağustos 2020 #12 fleizy00 dedi: Arabayı arşivlemiş olabilirsin. Envanteri duzenleden geri alabilirsin arabayi. Genişletmek için tıkla... Arşivi bulamadım. Arşivi buldum nasıl kaldıracağım? Son düzenleme: 4 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
fleizy00 dedi: Arabayı arşivlemiş olabilirsin. Envanteri duzenleden geri alabilirsin arabayi. Genişletmek için tıkla... Arşivi bulamadım. Arşivi buldum nasıl kaldıracağım?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 4 Ağustos 2020 #13 xCheesy99 dedi: Arşivi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Envantere gelin üst kısımdan en sağa gelin. Bir kutu olacak. Orası arşiviniz. Artı 0 Eksi
xCheesy99 dedi: Arşivi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Envantere gelin üst kısımdan en sağa gelin. Bir kutu olacak. Orası arşiviniz.