Rocket League "Error 71" sorunu nasıl çözülür?

cinar.ss

Decapat
Daha fazla  
İstisnasız her gün en az 2 kere bu hatayı alıyorum. Maç arıyor, buluyor ve bağlanamıyorum. Paket kaybı gibi şeyler çıkıyor ve pingim 700'leri buluyor. Böyle bir şey olmaması lazım tabii. Sadece Rocket League'de oluyor. Önceden de olmuyordu, son 2 haftaya özel bir durum. Nasıl çözülür?

Hocam birkaç soru sorucam ardından çözümü daha net bulacağımıza inanıyorum.

1- DNS ayarları ile oynandımı?
2- Cihaz kablosuz mu yoksa Ethernet ile mi bağlı?
3- Defender Güvenlik Duvarı ayarları açıkmı kapalımı?

Hocam sorunu çözebildiniz mi daha sonradan?
Yok dostum. Her 3 maçın 2'sinde garanti alıyorum o hatayı. Direkt alt + f4 çekip tekrardan oyunu açıyorum. Böylece dereceli maç olsa bile tekrardan girme şansı veriyor. Ama çoğunlukla iki kere yapman gerekiyor haberin olsun. Garanti 1 dakikan gidiyor yani.

Yok dostum. Her 3 maçın 2'sinde garanti alıyorum o hatayı. Direkt alt + F4 çekip tekrardan oyunu açıyorum. Böylece dereceli maç olsa bile tekrardan girme şansı veriyor. Ama çoğunlukla iki kere yapman gerekiyor haberin olsun. Garanti 1 dakikan gidiyor yani.

Superonline mı kullanıyorsun?

Sorun Superonline'ın Avrupa sunucularına doğru olan trafikten kaynaklı, yiğenimin evi ile aramızda 200 metre falan var, TurkNet kullanıyorlar onlarda bir sıkıntı yok, Mbps'lerimiz bile aynı ama bizde paket kaybı oluyor. Daha taahhüdü devam ettiğinden kapattıramadım. Cayma bedeli ödemeden kapattırmak için tüketici hakem heyetine başvurduk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı