Falsent Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #1 Rocket League'de Fennec'i bir türlü çıkartamadım, bugün Blueprint'i çıktı 500 Credit'e ve bunun yanın da 50+ Blueprints'im var sarı, kırmızı, mor bir sürü parasız şekilde Fennec'i düşürebilmemin yolu yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2022
Rocket League'de Fennec'i bir türlü çıkartamadım, bugün Blueprint'i çıktı 500 Credit'e ve bunun yanın da 50+ Blueprints'im var sarı, kırmızı, mor bir sürü parasız şekilde Fennec'i düşürebilmemin yolu yok mu?
Pxn Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.782 Makaleler 6 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paylaşımlı Scooter 20 Kasım 2022 #2 Takas ile satın alıyordum ben eskiden. Şu an takas var mı bilmiyorum ama Bynogame gibi sitelerde satıyorlar, ilanlara bir göz at. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
Takas ile satın alıyordum ben eskiden. Şu an takas var mı bilmiyorum ama Bynogame gibi sitelerde satıyorlar, ilanlara bir göz at.