CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.732 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, 1000 saat civarı Rocket League'im var farklı Epic Games hesabından da indirmiştim oyunu. Fakat şimdi Steam'den açınca böyle oluyor. Sağ altta profilim yok arkadaşlara basınca da bunu diyor. Çözümünü bilen var mı?
Merhaba arkadaşlar, 1000 saat civarı Rocket League'im var farklı Epic Games hesabından da indirmiştim oyunu. Fakat şimdi Steam'den açınca böyle oluyor. Sağ altta profilim yok arkadaşlara basınca da bunu diyor. Çözümünü bilen var mı?
MCK23 Kilopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 315 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #2 Dosya kontrolü yapmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.732 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #3 MCK23 dedi: Dosya kontrolü yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Çözümü buldum Steam i kapayıp açınca düzeliyor düzelmesse PC yi açıp kapamam lazımmış. Artı 0 Eksi
MCK23 dedi: Dosya kontrolü yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Çözümü buldum Steam i kapayıp açınca düzeliyor düzelmesse PC yi açıp kapamam lazımmış.