Rocket League için en fazla 3 bin TL orijinal Controller önerisi

xMyas

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Rocket League oynuyorum. Çakma PS4 kolum bozuldu yeni bir kola ihtiyacım var.
Not: Kollar orijinal olsun ve rahat tutuşlu ve input lagı düşük bir kol önerirseniz sevinirim.
Kablolu oynayacagım.
Maksimum bütçe 3000 TL.

8BitDo ultimate 2c öneririm. 3K'ya kadar daha iyi kollar olabilir ama 2K için güzel bir kol.

Gamesir cyclone 2, eğer arka butonu daha fazla olsun isterseniz aliexpressten flydigi direwolf 3 veya pxn p5 gibi kollara, trde ise bulabilirseniz easysmx x20 bakmanızı öneririm. Arka buton önemli değil derseniz ama cyclone 2 paranızın hakkını sonuna kadar verir

Flydigi olan yaklaşık 2200-2300 civarına geliyor pxn ise 2 civarına

Deadzone ve input lagı düşük dendiği için dislike attım. Arada 350 lira var ve bu fiyat farkına hem daha uzun ömürlü(tmr joystick, hall effect trigger, mekanik tuşlar) hem 1000hz polling rate yani bilgisayara raporlama hızı(ne kadar yüksekse o kadar düşük gecikme)(xboxta bu hem kablolu hem kablosuz 125 hz iken gamesir cyclone 2de ikisinde de 1000 hz, bluetooth ile 250 hz) ve tmr ve hall effect kullandığı için daha hassas stick ve triggerları var. Xbox kolu almak yerine 2700e gene xbox lisanslı gamesir kaleid almak eğer kablo dert değilse(3 metre örgü kablo ile geliyor) gene daha mantıklı saydığım sebeplerden ötürü

Son düzenleme:

Bu attığınız hangi modeli Xbox One mi yoksa Xbox series XS contorller mı?

GameSir kaleid de bayağı iyi ama başka oyunlarda oynayacağım için destek mestek hiç uğraşasaım yok o işlerle o yüden birrdahakine GameSir kaleid ama şimdi Xbox XS controler aldım bilgisinze.

Son düzenleme:
Hocam her türlü oyunu destekliyor zaten pcde ve xboxta oynayacağınız. Destek derken ürün garantisi gibi konulardan söz ediyorsanız zaten gizala bu konuda iyi bir firma sıkıntı çıkarmıyorlar. Gamesir de yılların markası zaten gördüğünüz üzere xbox lisanslı yani xbox ile de işbirliği olan sağlam bir firma. Gene de sizin tercihiniz hayırlı olsun şimdiden

Teşekkür ettim bu koldan aldım orijinal mi acaba bir fikriniz var mı Microsoft Xbox Wireless Controller 9. Nesil Oy - PttAVM.com - 2025

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…