MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #1 Oyunda bir maçı kaydettim. Windows üzerinden o kayda nasıl ulaşabilirim? Not: Oyunu sildim.
SP-XeoN Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 343 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #2 MuhammedA dedi: Oyunda bir maçı kaydettim. Windows üzerinden o kayda nasıl ulaşabilirim? Not: Oyunu sildim. Genişletmek için tıkla... Belgelerime baktınız mı ?
MuhammedA dedi: Oyunda bir maçı kaydettim. Windows üzerinden o kayda nasıl ulaşabilirim? Not: Oyunu sildim. Genişletmek için tıkla... Belgelerime baktınız mı ?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #3 SP-XeoN dedi: Belgelerime baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Bunlar var.
SP-XeoN Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 343 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #4 MuhammedA dedi: Bunlar var. Eki Görüntüle 1213363 Genişletmek için tıkla... Oyunu hangi platform üzerinden indirmiştiniz ?
MuhammedA dedi: Bunlar var. Eki Görüntüle 1213363 Genişletmek için tıkla... Oyunu hangi platform üzerinden indirmiştiniz ?
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 13 Kasım 2021 #5 MuhammedA dedi: Bunlar var. Eki Görüntüle 1213363 Genişletmek için tıkla... Demosta olması gerek. Replay Save Location? :: Rocket League Genel Tartışmalar Where do the replay files get saved? Since I saved some replays I noticed my SSD was running out of space, maybe this has something to do with it. steamcommunity.com
MuhammedA dedi: Bunlar var. Eki Görüntüle 1213363 Genişletmek için tıkla... Demosta olması gerek. Replay Save Location? :: Rocket League Genel Tartışmalar Where do the replay files get saved? Since I saved some replays I noticed my SSD was running out of space, maybe this has something to do with it. steamcommunity.com
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #6 Epic Games. PhysicalDecline dedi: Demosta olması gerek. Replay Save Location? :: Rocket League Genel Tartışmalar Where do the replay files get saved? Since I saved some replays I noticed my SSD was running out of space, maybe this has something to do with it. steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Demos'ta iki tane replay dosyası var. Bunları nasıl açabilirim?
Epic Games. PhysicalDecline dedi: Demosta olması gerek. Replay Save Location? :: Rocket League Genel Tartışmalar Where do the replay files get saved? Since I saved some replays I noticed my SSD was running out of space, maybe this has something to do with it. steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Demos'ta iki tane replay dosyası var. Bunları nasıl açabilirim?
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 13 Kasım 2021 #7 Hocam My Games klasöründeki Demos klasöründe bulunuyorlar fakat oradan açamazsınız ya oyundan açıp izleyeceksiniz ya da bilmiyorum diğer yöntem varsa.
Hocam My Games klasöründeki Demos klasöründe bulunuyorlar fakat oradan açamazsınız ya oyundan açıp izleyeceksiniz ya da bilmiyorum diğer yöntem varsa.
SP-XeoN Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 343 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #8 MuhammedA dedi: Epic Games. Demos'ta iki tane replay dosyası var. Bunları nasıl açabilirim? Eki Görüntüle 1213367 Genişletmek için tıkla... File Viewer Plus uygulamasını kullanabilirsiniz.
MuhammedA dedi: Epic Games. Demos'ta iki tane replay dosyası var. Bunları nasıl açabilirim? Eki Görüntüle 1213367 Genişletmek için tıkla... File Viewer Plus uygulamasını kullanabilirsiniz.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #9 Peki Rocket League geri yüklesem bu kayıtlara erişebilir miyim?
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 13 Kasım 2021 #10 MuhammedA dedi: Peki Rocket League geri yüklesem bu kayıtlara erişebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Rocket League geri yüklersen oyun üzerinden izleyebilirsin.
MuhammedA dedi: Peki Rocket League geri yüklesem bu kayıtlara erişebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Rocket League geri yüklersen oyun üzerinden izleyebilirsin.