B Bluepr Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 Rocket League'de cok bir gecmisim yok, yeni başladım denebilir oyuna. Adamakıllı baslamak icin kol ile mi oynayayim yoksa klavye ile mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2023
Rocket League'de cok bir gecmisim yok, yeni başladım denebilir oyuna. Adamakıllı baslamak icin kol ile mi oynayayim yoksa klavye ile mi?
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 9 Haziran 2023 #2 İlk 200 saati klavye mouse ile oynadım. Sonra kol ile alıştım ve çok rahat. Kesinlikle kontrolcü ile oynamalısın.
İlk 200 saati klavye mouse ile oynadım. Sonra kol ile alıştım ve çok rahat. Kesinlikle kontrolcü ile oynamalısın.
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.740 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #3 En rahat ne ile oynayacaksan.
3 392578 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 887 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Haziran 2023 #4 Hangisi kolayına gelirse onu tercih et. Kimse senin için "kesin şunla oynarsın" diyemez. (ŞAHSİ FİKRİMDİR)
Hangisi kolayına gelirse onu tercih et. Kimse senin için "kesin şunla oynarsın" diyemez. (ŞAHSİ FİKRİMDİR)
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 9 Haziran 2023 #5 Oynadığım zamanlar sadece klavyeyle oynuyordum onu da tavsiye ederim. Açıkçası sana kalmış bir durum. Oynadığın aletle liginin pek bir alakası yok. Freestyle atan klavye oyuncusu vardı adını unuttum. O yüzden hangisi kolayına geliyorsa onunla oyna.
Oynadığım zamanlar sadece klavyeyle oynuyordum onu da tavsiye ederim. Açıkçası sana kalmış bir durum. Oynadığın aletle liginin pek bir alakası yok. Freestyle atan klavye oyuncusu vardı adını unuttum. O yüzden hangisi kolayına geliyorsa onunla oyna.