tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 737 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #1 Elimde fazladan 870 kredi var ve bunu nakite çevirmek istiyorum. ByNoGame dışında hızlı satabileceğim site vs. var mı?
Elimde fazladan 870 kredi var ve bunu nakite çevirmek istiyorum. ByNoGame dışında hızlı satabileceğim site vs. var mı?
Bettlejuice Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #2 tarkkb dedi: Elimde fazladan 870 kredi var ve bunu nakite çevirmek istiyorum. ByNoGame dışında hızlı satabileceğim site vs. var mı? Genişletmek için tıkla... ByNoGame dışında bulamazsın çünkü Rocket League pazarı ülkemizde çok popüler değil.
tarkkb dedi: Elimde fazladan 870 kredi var ve bunu nakite çevirmek istiyorum. ByNoGame dışında hızlı satabileceğim site vs. var mı? Genişletmek için tıkla... ByNoGame dışında bulamazsın çünkü Rocket League pazarı ülkemizde çok popüler değil.
m1sthioS Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #3 Eğer steam üzerinden verebiliyorsan 300 krediyi satın alabilirim.
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 737 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #4 m1sthioS dedi: Eğer steam üzerinden verebiliyorsan 300 krediyi satın alabilirim. Genişletmek için tıkla... Belirli bir mesaj miktarına ulaşmadığım için burdan satış yapmam yasak diye biliyorum ama Bynogame üzerinde ilanım vardı.
m1sthioS dedi: Eğer steam üzerinden verebiliyorsan 300 krediyi satın alabilirim. Genişletmek için tıkla... Belirli bir mesaj miktarına ulaşmadığım için burdan satış yapmam yasak diye biliyorum ama Bynogame üzerinde ilanım vardı.