M mcbabayaro_57 Decapat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 2 1 Ocak 2019 #1 İnternette arama yaparken konuya denk geldim ve üye oldum hemen. Rocket League oyununu başlatamıyorum. Microsoft Visual hatası alıyorum. Sorunları zip dosyasına attım. Logfile.rar Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2019
İnternette arama yaparken konuya denk geldim ve üye oldum hemen. Rocket League oyununu başlatamıyorum. Microsoft Visual hatası alıyorum. Sorunları zip dosyasına attım. Logfile.rar Şimdiden teşekkür ederim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 1 Ocak 2019 #2 Ekran kartı sürücüsü güncel değil, güncelleyin. Artı 0 Eksi
KS KS M mcbabayaro_57 Decapat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 2 1 Ocak 2019 #3 oyunum açılıyor aynı anda hata veriyor eğer tıklamadan oyuna girersem oyun çalışmaya devam ediyor. nvdia experienceden bir şeyler güncelledim. şimdi resmi siteden driver buldum deneyeceğim Son düzenleme: 1 Ocak 2019 Artı 0 Eksi
oyunum açılıyor aynı anda hata veriyor eğer tıklamadan oyuna girersem oyun çalışmaya devam ediyor. nvdia experienceden bir şeyler güncelledim. şimdi resmi siteden driver buldum deneyeceğim