Henüz bedava olmadı. Epic Games'in oyunu aldığı söyleniyor. Bedava olursa Steam'de değil, Epic Games'de bedava olur.
Ben herkese ücretsiz olacak dedim. Kimseye de oyunu aldırmadım. Şu an çok mahçup duruma düşüyorum. Umarım kısa sürede olur. Ayrıca oyuna önceden sahip olanlara verilecek ödüller site üzerinde yayımlanmış durumda, isteyen gidip bakabilir.Bildiğiniz üzere bundan 1.5 ay önce Rocket League'nin bedava bir şekilde geleceği söylenmişti fakat halen oyun ücretsiz değil. Acaba ben mi kaçırdım yoksa henüz gelmedi mi?
Ben herkese ücretsiz olacak dedim. Kimseye de oyunu aldırmadım. Şu an çok mahcup duruma düşüyorum. Umarım kısa sürede olur. Ayrıca oyuna önceden sahip olanlara verilecek ödüller site üzerinde yayımlanmış durumda, isteyen gidip bakabilir.
Link atar mısın hocam bulamadım itemleri.Ben herkese ücretsiz olacak dedim. Kimseye de oyunu aldırmadım. Şu an çok mahçup duruma düşüyorum. Umarım kısa sürede olur. Ayrıca oyuna önceden sahip olanlara verilecek ödüller site üzerinde yayımlanmış durumda, isteyen gidip bakabilir.
100 saatim var ve iyi ki almışım. Sen birde 1000 saati olanları düşün.Ben herkese ücretsiz olacak dedim. Kimseye de oyunu aldırmadım. Şu an çok mahçup duruma düşüyorum. Umarım kısa sürede olur. Ayrıca oyuna önceden sahip olanlara verilecek ödüller site üzerinde yayımlanmış durumda, isteyen gidip bakabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.