Çözüldü Rocket League nitro basılınca FPS düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

umut4612

Centipat
Oyun sırasında 120-115 FPS alıyorum. Ama sol tık ile Nitro bastığım an 40'lara kadar düşüyor. Hiçbir şekilde çözemedim. Grafik ayarlarını değiştirsem de aynı. Bir tek antrenman modunda Nitro bastığımda FPS düşmüyor. Ayarlar en düşükte, sorun ısınmadan kaynaklanmıyor. Sürücüler güncel mi bilmiyorum.

Çözüm
İşlemci: i5 7200U.
Ekran kartı: 930MX 2 GB.
RAM: 8 GB.

Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırmak derken ne demek istiyorsunuz anlamadım pek.

HDD var laptopta.

Bu rehberi takip ederek mevcut ekran kartı sürücünüzü kaldırın, sonra GeForce Experience yazılımını yükleyip, oradan güncel sürümü yükleyin. Bu da olmazsa oyun içi ayarları kontrol etmemiz veya eski sürümlere geçmemiz gerekebilir.

Sistem nedir, laptop mı kullanıyorsunuz? Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp GeForce Experience yazılımı aracılığıyla yeni ve en güncel sürücüyü indirmek sorunu çözebilir.

HDD var laptopta.

HDD var laptopta.

Bu rehberi takip ederek mevcut ekran kartı sürücünüzü kaldırın, sonra GeForce Experience yazılımını yükleyip, oradan güncel sürümü yükleyin. Bu da olmazsa oyun içi ayarları kontrol etmemiz veya eski sürümlere geçmemiz gerekebilir.

Çözüm

Laptopa herhangi bir şey olur mu demek istediğim uyglamalar açılır mı?

Yüklemeden önce.

Bir sıkıntı olmaz, zararlı bir işlem değil.

Tamam 1 saat içinde deneyip oldu mu olmadı mı söylerim teşekkürler.

2 tane ekran kartım var biri Intel biri NVIDIA ikisini de mi kaldırayım?

tamam 1 saat içinde deneyip oldu mu olmadı mı söylerim teşekkürler

2 tane ekran kartım var biri Intel biri NVIDIA ikisini de mi kaldırayım?

NVIDIA olanı kaldırın, zira oyunları NVIDIA ile açıyorsunuz/açmanız gerek. Sonra da GeForce Experience yükleyin, oradan ekran kartınızın yeni sürümünü indirin.

NVIDIA olanı kaldırın, zira oyunları NVIDIA ile açıyorsunuz/açmanız gerek. Sonra da GeForce Experience yükleyin, oradan ekran kartınızın yeni sürümünü indirin.

Vaktinizi aldığım için üzgünüm teşekkürler.

hocam bu videonun aynısını yapıyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı