Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 28 Aralık 2020 #31 Vahid Sabri dedi: Darboğaz gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Daha işlemciyi yeni değiştim ne darboğazı?
Vahid Sabri dedi: Darboğaz gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Daha işlemciyi yeni değiştim ne darboğazı?
sad7k Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 741 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #32 Gokberk_DRY dedi: Bu zaman da böyle olunca başım dönmeye başlıyor, önceden çok daha sorundu ama yavaş yavaş düzeliyor fakat yine aynı. Genişletmek için tıkla... Bir doktora görünmenizi tavsiye ederim eğer durum ciddiyse.
Gokberk_DRY dedi: Bu zaman da böyle olunca başım dönmeye başlıyor, önceden çok daha sorundu ama yavaş yavaş düzeliyor fakat yine aynı. Genişletmek için tıkla... Bir doktora görünmenizi tavsiye ederim eğer durum ciddiyse.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 28 Aralık 2020 #33 sad7k dedi: Bir doktora görünmenizi tavsiye ederim eğer durum ciddiyse. Genişletmek için tıkla... Önce ki günlerde yani 2-3 ay önce durum fena ciddiydi ama sonra kendiliğinden düzeldi, yani yavaş yavaş düzeliyor.
sad7k dedi: Bir doktora görünmenizi tavsiye ederim eğer durum ciddiyse. Genişletmek için tıkla... Önce ki günlerde yani 2-3 ay önce durum fena ciddiydi ama sonra kendiliğinden düzeldi, yani yavaş yavaş düzeliyor.
muleka40 Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 28 Aralık 2020 #34 Sen oyun musun kanka? Ne yapalım?
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 28 Aralık 2020 #35 Gokberk_DRY dedi: Daha işlemciyi yeni değiştim ne darboğazı? Genişletmek için tıkla... Dostum sen ordaki ironiyi anlamadın.
Gokberk_DRY dedi: Daha işlemciyi yeni değiştim ne darboğazı? Genişletmek için tıkla... Dostum sen ordaki ironiyi anlamadın.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 28 Aralık 2020 #36 muleka40 dedi: Sen oyun musun kanka? Ne yapalım? Genişletmek için tıkla... Aslında doğru dedin konu silme var mı peki? ben sadece belki bilenlerden yardım almak istemiştim.
muleka40 dedi: Sen oyun musun kanka? Ne yapalım? Genişletmek için tıkla... Aslında doğru dedin konu silme var mı peki? ben sadece belki bilenlerden yardım almak istemiştim.
Vahid Sabri Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #37 Gokberk_DRY dedi: Daha işlemciyi yeni değiştim ne darboğazı? Genişletmek için tıkla... HMM sürücülerin güncel mi .
Gokberk_DRY dedi: Daha işlemciyi yeni değiştim ne darboğazı? Genişletmek için tıkla... HMM sürücülerin güncel mi .
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 28 Aralık 2020 #38 1300 saatim var gram böyle bir şey yaşamadım. İlginçmiş. Hani arabayla topa vururken sende refleks olarak öne atılırsın tamamda bunu ilk kez duydum.
1300 saatim var gram böyle bir şey yaşamadım. İlginçmiş. Hani arabayla topa vururken sende refleks olarak öne atılırsın tamamda bunu ilk kez duydum.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 28 Aralık 2020 #39 Jotariel dedi: Dostum sen oradaki ironiyi anlamadın. . Genişletmek için tıkla... Evet anlamadım
muleka40 Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 28 Aralık 2020 #40 Gokberk_DRY dedi: Aslında doğru dedin konu silme var mı peki? ben sadece belki bilenlerden yardım almak istemiştim. Genişletmek için tıkla... Yok kanka ondan değil. Bu sanki biraz konu dışına veya sağlığa açılması gereken bir konu.
Gokberk_DRY dedi: Aslında doğru dedin konu silme var mı peki? ben sadece belki bilenlerden yardım almak istemiştim. Genişletmek için tıkla... Yok kanka ondan değil. Bu sanki biraz konu dışına veya sağlığa açılması gereken bir konu.