gökmeNN Kilopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 117 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Programcılığı ve Grafik Tasarım 22 Haziran 2018 #1 Merhaba. Rocket league'de online maça girerken aniden giriş ekranına atıp "Oyun ile olan bağlantınız kesildi error:42" yazısıyla karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2018
Merhaba. Rocket league'de online maça girerken aniden giriş ekranına atıp "Oyun ile olan bağlantınız kesildi error:42" yazısıyla karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 26 Haziran 2018 #2 Windows güvenlik duvarını aktif edin. Nasıl aktif edilir; Windows Güvenlik Duvarı Nasıl Aktif Edilir? Olmazsa Steam üzerinden dosyaların bütünlüğünü doğrulayın. Sorun çözülmezse söyleyin lütfen. Artı 0 Eksi
Windows güvenlik duvarını aktif edin. Nasıl aktif edilir; Windows Güvenlik Duvarı Nasıl Aktif Edilir? Olmazsa Steam üzerinden dosyaların bütünlüğünü doğrulayın. Sorun çözülmezse söyleyin lütfen.
KS KS gökmeNN Kilopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 117 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Programcılığı ve Grafik Tasarım 27 Haziran 2018 #3 yigidyum dedi: Windows güvenlik duvarını aktif edin. Nasıl aktif edilir; Windows Güvenlik Duvarı Nasıl Aktif Edilir? Olmazsa Steam üzerinden dosyaların bütünlüğünü doğrulayın. Sorun çözülmezse söyleyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarı açık, dosyaları da doğruladım fakat sorun hâlâ var. @Handsome Reis seni rocket league'den anlar diye seni önderiler. Yardımcı olur musun? Son düzenleme: 27 Haziran 2018 Artı 0 Eksi
yigidyum dedi: Windows güvenlik duvarını aktif edin. Nasıl aktif edilir; Windows Güvenlik Duvarı Nasıl Aktif Edilir? Olmazsa Steam üzerinden dosyaların bütünlüğünü doğrulayın. Sorun çözülmezse söyleyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarı açık, dosyaları da doğruladım fakat sorun hâlâ var. @Handsome Reis seni rocket league'den anlar diye seni önderiler. Yardımcı olur musun?