Yagiz_K Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #1 Rocket League oyundayken bırden hata vermeden atıyor ve oyunu kapatıyor. Bu neden olabılır? Son 2 gündür böyle yapmaya basladı.
Rocket League oyundayken bırden hata vermeden atıyor ve oyunu kapatıyor. Bu neden olabılır? Son 2 gündür böyle yapmaya basladı.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #2 Yagiz_K dedi: Rocket League oyundayken bırden hata vermeden atıyor ve oyunu kapatıyor. Bu neden olabılır? Son 2 gündür böyle yapmaya basladı. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
Yagiz_K dedi: Rocket League oyundayken bırden hata vermeden atıyor ve oyunu kapatıyor. Bu neden olabılır? Son 2 gündür böyle yapmaya basladı. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulamayı deneyin.
KS KS Yagiz_K Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #3 TimoLoX dedi: Dosya doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim düzelmedi Artı 0 Eksi
Ömer350 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #4 Yagiz_K dedi: Denedim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi kanka? Bende de aynı sorun var. Artı 0 Eksi
Yagiz_K dedi: Denedim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi kanka? Bende de aynı sorun var.
KS KS Yagiz_K Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #5 Ömer350 dedi: Düzeldi mi kanka? Bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Yok knk düzelmedi sonrasında da zaten pc değiştim Artı 0 Eksi
Ömer350 dedi: Düzeldi mi kanka? Bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Yok knk düzelmedi sonrasında da zaten pc değiştim