R Retnuh PT Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 Başlıkta yazdığım gibi bilgisi olan var mı? Biri hayır diyor biri evet diyor kafam karıştı.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.025 Makaleler 19 Çözümler 222 Yer Erzincan ❄️ 30 Ağustos 2024 #2 O oyun sadece telefon ve tabletlerde oynanıyor, PC'deki kişi emülatör ile oynayabilir sadece.
Doruto Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 289 Çözümler 4 30 Ağustos 2024 #3 Emülatörde oynanabildiği için telefonla arada fark oluyor, ben gamepadle oynuyordum telefonla yapılamayacak hamleler yapılabiliyor.
Emülatörde oynanabildiği için telefonla arada fark oluyor, ben gamepadle oynuyordum telefonla yapılamayacak hamleler yapılabiliyor.
R Retnuh PT Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #4 Doruto dedi: Emülatörde oynanabildiği için telefonla arada fark oluyor, ben gamepadle oynuyordum telefonla yapılamayacak hamleler yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Gamepadsiz rahat oynanabiliyor mu peki?
Doruto dedi: Emülatörde oynanabildiği için telefonla arada fark oluyor, ben gamepadle oynuyordum telefonla yapılamayacak hamleler yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Gamepadsiz rahat oynanabiliyor mu peki?
Doruto Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 289 Çözümler 4 31 Ağustos 2024 #5 Retnuh PT dedi: Gamepadsiz rahat oynanabiliyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Ben oynayamıyorum ama oynayan vardır mutlaka. İstiyorsanız deneyin 1GB idi sanırım.
Retnuh PT dedi: Gamepadsiz rahat oynanabiliyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Ben oynayamıyorum ama oynayan vardır mutlaka. İstiyorsanız deneyin 1GB idi sanırım.
R Retnuh PT Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #6 Doruto dedi: Ben oynayamıyorum ama oynayan vardır mutlaka. İstiyorsanız deneyin 1GB idi sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Doruto dedi: Ben oynayamıyorum ama oynayan vardır mutlaka. İstiyorsanız deneyin 1GB idi sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Doruto Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 289 Çözümler 4 31 Ağustos 2024 #7 Retnuh PT dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.