GamerTR41 Decapat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 5 26 Mayıs 2019 #1 Merhabalar geçen günlerde Rocket League'i indirdim. Arkadaşım ile birlikte aynı ekrandan ve tek klavye ile oynamak istiyoruz bu mümkün mü? PS veya XBox kolu olmadan oynayabilir miyiz aynı şekilde yani? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2019
Merhabalar geçen günlerde Rocket League'i indirdim. Arkadaşım ile birlikte aynı ekrandan ve tek klavye ile oynamak istiyoruz bu mümkün mü? PS veya XBox kolu olmadan oynayabilir miyiz aynı şekilde yani?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.631 Makaleler 21 Çözümler 97 26 Mayıs 2019 #2 Kol'a falan gerek yok oynarsın elbette. Artı 0 Eksi
KS KS GamerTR41 Decapat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 5 26 Mayıs 2019 #3 FalconPolat dedi: Kol'a falan gerek yok oynarsın elbette. Genişletmek için tıkla... nasıl oynayacağımızı detaylı olarak anlatırmısın ? Artı 0 Eksi
FalconPolat dedi: Kol'a falan gerek yok oynarsın elbette. Genişletmek için tıkla... nasıl oynayacağımızı detaylı olarak anlatırmısın ?
BerkyK Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2019 #4 GamerTR41 dedi: nasıl oynayacağımızı detaylı olarak anlatırmısın ? Genişletmek için tıkla... Dalga geçmiş senle 2 adet kol gerekiyor. Artı 0 Eksi
GamerTR41 dedi: nasıl oynayacağımızı detaylı olarak anlatırmısın ? Genişletmek için tıkla... Dalga geçmiş senle 2 adet kol gerekiyor.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.631 Makaleler 21 Çözümler 97 27 Mayıs 2019 #5 BerkyK dedi: Dalga geçmiş senle 2 adet kol gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sistemden oynayacaklarına dikkat etmemişim kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
BerkyK dedi: Dalga geçmiş senle 2 adet kol gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sistemden oynayacaklarına dikkat etmemişim kusura bakmayın.
BerkyK Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2019 #6 FalconPolat dedi: Aynı sistemden oynayacaklarına dikkat etmemişim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Tek monitör yazmış bende dalga geçtin zannettim kusura bakma Artı 0 Eksi
FalconPolat dedi: Aynı sistemden oynayacaklarına dikkat etmemişim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Tek monitör yazmış bende dalga geçtin zannettim kusura bakma
KS KS GamerTR41 Decapat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 5 5 Haziran 2019 #7 BerkyK dedi: Tek monitör yazmış bende dalga geçtin zannettim kusura bakma Genişletmek için tıkla... önemli değil. ps4 te filan tek ekrandan oynanılıyo ya belki pc den detek klavye ile oynanır diye düşünmüştüm. yinede sağol Artı 0 Eksi
BerkyK dedi: Tek monitör yazmış bende dalga geçtin zannettim kusura bakma Genişletmek için tıkla... önemli değil. ps4 te filan tek ekrandan oynanılıyo ya belki pc den detek klavye ile oynanır diye düşünmüştüm. yinede sağol
BerkyK Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2019 #8 GamerTR41 dedi: önemli değil. ps4 te filan tek ekrandan oynanılıyo ya belki pc den detek klavye ile oynanır diye düşünmüştüm. yinede sağol Genişletmek için tıkla... Oynanıyor ben oynuyorum ama 2 tane kol lazım. Artı 0 Eksi
GamerTR41 dedi: önemli değil. ps4 te filan tek ekrandan oynanılıyo ya belki pc den detek klavye ile oynanır diye düşünmüştüm. yinede sağol Genişletmek için tıkla... Oynanıyor ben oynuyorum ama 2 tane kol lazım.