Yahya Varol Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Selamlar. PlayStation'da Rocket League almak istiyorum. Ben CD alıp oyuna girdiğimde bir televizyonda, tek PlayStation'da 2 kişi aynı oyunu, ekranı bölerek oynayabilir miyiz? Bu foruma güveniyorum Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2021
Selamlar. PlayStation'da Rocket League almak istiyorum. Ben CD alıp oyuna girdiğimde bir televizyonda, tek PlayStation'da 2 kişi aynı oyunu, ekranı bölerek oynayabilir miyiz? Bu foruma güveniyorum
LeadyPawa Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Yer Avrupa'nın kıskandığı yer Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #2 Evet oynarsınız, isterseniz 4 kişi bile ekran bölerek oynayabilirsiniz.
Yahya Varol Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #3 LeadyPawa dedi: Evet oynarsınız, isterseniz 4 kişi bile ekran bölerek oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl olacağını biliyor musunuz? Yazmak yerine video varsa linkini gönderebilirsiniz. Teşekkürler. LeadyPawa dedi: Evet oynarsınız, isterseniz 4 kişi bile ekran bölerek oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ayrıca online oynamak için PSN gerekiyor mu?
LeadyPawa dedi: Evet oynarsınız, isterseniz 4 kişi bile ekran bölerek oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl olacağını biliyor musunuz? Yazmak yerine video varsa linkini gönderebilirsiniz. Teşekkürler. LeadyPawa dedi: Evet oynarsınız, isterseniz 4 kişi bile ekran bölerek oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ayrıca online oynamak için PSN gerekiyor mu?
LeadyPawa Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Yer Avrupa'nın kıskandığı yer Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #4 PSN gerekmiyor. Oyuna girdiğinizde zaten sizi yönlendiriyor, kolayca anlarsınız.