Rocket League turnuva rank sistemi nasıl işliyor?

Adulbul

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır bu oyunu oynuyorum. 6 kere Gold'da şampiyon oldum rankim ise Gold 3 (division 3) ara sıra platine çıkıp geri düşüyorum fakat tunruvalarda bir türlü platin olamadım, bu oyunun tankı nasıl işliyor onu öğrenmek için Technopat'a yazdım. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

BakkesMod programını indirip oradan MMR görüntülemeyi açarsanız oyun içinde maç ararkenki 1S, 2S, 3S ekranlarında ya da maç esnasında Tab tuşuna bastığınızda MMR'ınızı görebilirsiniz. Bu program Rocket League tarafından engellenmeyen, zararsız bir programdır. Üç dört senedir kullanmaktayım, içiniz rahat olsun.

Turnuva MMR'ı ranked MMR'ından farklıdır bu oyunda. Bir kişi oyunda Grand Champion olup turnuvada SSL'ya da Champion olabilir.

Şu siteden ise MMR'lara göre sıralamaları görebilirsiniz.

Buradaki siteye göre sizin MMR puanınız 595-644 (Gold 3) arasındadır. Buradaki rakamlar kesindir bu arada.

BakkesMod programını indirip oradan mmr görüntülemeyi açarsanız oyun içinde maç ararkenki 1s, 2s, 3S ekranlarında ya da maç esnasında Tab tuşuna bastığınızda mmr'ınızı görebilirsiniz. Bu program Rocket League tarafından engellenmeyen, zararsız bir programdır. Üç dört senedir kullanmaktayım, içiniz rahat olsun.

Turnuva Mmr'ı ranked mmr'ından farklıdır bu oyunda. Bir kişi oyunda Grand champion olup turnuvada SSL'ya da champion olabilir.

Şu siteden ise Mmr'lara göre sıralamaları görebilirsiniz.

Buradaki siteye göre sizin mmr puanınız 595-644 (Gold 3) arasındadır. Buradaki rakamlar kesindir bu arada.

Çok sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı