Çözüldü Rocket League turnuva sıralaması nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirhan1461

Decapat
Daha fazla  
Rocket League'de turnuva sıralaması ne? Niye var? Gümüş sıralamadayım sezon bitince bana Bu Title'lardan birini mi veriyor?

Dosya Ekleri

• 1738154188567.png
    144,3 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anlık ranka nereden bakılıyor, 2V2'de Gold 2'yim?

Tamam işte, mesela 2V2'de goldsun ya seni Gold turnuvasına atar, o turnuvayı kazanırsan sana Gold title verir ama mesela 1V1'de rankın gümüştür 1V1 turnuvaya girmişsindir, sana gümüş title verir (kazanırsan).
Anlık rankın ne?

Rankına göre yazıyor diye biliyorum, gümüşsen gümüş platsan plat.

O titleyi alman için turnuvayı kazanman gerekiyor. Yani finale kadar gelip finali de kazanman.

Turnuvalarda rakiplerin rankına göre belirleniyor. Eğer rankın platsa ve turnuva kazandıysan turnuva kazananının yanında plat rankın gözükür.

Bunlar turnuvayı kazanınca veriliyor.

Anlık ranka nereden bakılıyor, 2V2'de Gold 2'yim?

Tamam işte, mesela 2V2'de goldsun ya seni Gold turnuvasına atar, o turnuvayı kazanırsan sana Gold title verir ama mesela 1V1'de rankın gümüştür 1V1 turnuvaya girmişsindir, sana gümüş title verir (kazanırsan).

Çözüm

Tamamdır teşekkürler.
Aldım sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…