Rocket League ve CS:GO Durduruldu Hatası

Makaleler
4
Yer
İzmit
Sistemim aşağıda göründüğü gibidir:
  • Intel E6500 2.93 GHz İşlemci
  • MSI R7 240 2 GB Ekran Kartı
  • 4 GB RAM (3.25 GB Kullanılabilir)
  • 300 W PSU
  • Windows 7 Professional 32 Bit İşletim Sistemi

Arkadaşlar sorunum şu şekilde; Oyunumu normal bir şekilde oynuyorum 1-2 maç hiçbir sıkıntı yok sonra harita değiştirirken veya maç içi fark etmiyor bir anda "Rocket League Durduruldu" veya "Run Out Video Memory Exiting" hatasından birini veriyor. Sorun sistemin 32 Bit olmasından mı kaynaklı yoksa başka bir şeyden mi?
NOT: Aynı hatayı (durduruldu olanı) CS:GO'da da yaşıyorum.

Başlat -> Çalıştır -> CMD yi yönetici olarak çalıştır. Açılan komut paneline bcdedit/set IncreaseUserVA 3072 komutunu yazıp enterlayın ve sistemi yeniden başlatın. Bu komut programların kullanabileceği ram değerini artırıyor. Sorununuza çözüm olabilir.

Başlat -> Çalıştır -> CMD yi yönetici olarak çalıştır. Açılan komut paneline bcdedit/set IncreaseUserVA 3072 komutunu yazıp enterlayın. Bu komut programların kullanabileceği ram değerini artırıyor. Sorununuza çözüm olabilir.
şöyle bir sorun var bunu arttırırsam diğer proglamlarda da aktifleşiyor ve svchost.exe gibi bir bela var başımda :D bir de diyelim ki bu işe yaramadı kapatma yöntemi var mıdır?

şöyle bir sorun var bunu arttırırsam diğer proglamlarda da aktifleşiyor ve svchost.exe gibi bir bela var başımda :D bir de diyelim ki bu işe yaramadı kapatma yöntemi var mıdır?

Anladığım kadarıyla 3072MB RAM arttırıyor, bunun için sanal bellek olayları falan vardı galiba Disk üzerinden yapılan yanlış bilmiyorsam. Pek zararı olacağını sanmıyorum yani. Düz mantık olarak "decreaseVA 3072" deneyebilirsiniz.

Svchost.exe gibi bir bela derken bu işlemlerin yüzdelik olarak CPU kullanımı nedir? Sık sık %100 veya benzer oranlara mı çıkıyor? Ayrıca evet bu işlemin geriye dönüşü mevcut.

Anladığım kadarıyla 3072MB RAM arttırıyor, bunun için sanal bellek olayları falan vardı galiba Disk üzerinden yapılan yanlış bilmiyorsam. Pek zararı olacağını sanmıyorum yani. Düz mantık olarak "decreaseVA 3072" deneyebilirsiniz.
aslında sorunun ram ile alakalı olduğunu düşünmüyorum 2 GB ram vardı aynı hatta bugün 2 gb daha aldım üstelik aynı model yine aynı hata
Svchost.exe gibi bir bela derken bu işlemlerin yüzdelik olarak CPU kullanımı nedir? Sık sık %100 veya benzer oranlara mı çıkıyor? Ayrıca evet bu işlemin geriye dönüşü mevcut.
cpu değil ram kulllanımı benim 2 gb ramim vardı önceden yaklaşık 900 mb yiyordu fakat win update devre dışı bırakıp birkaç tane daha şey yaptım o kullanım düştü

aslında sorunun ram ile alakalı olduğunu düşünmüyorum 2 GB ram vardı aynı hatta bugün 2 gb daha aldım üstelik aynı model yine aynı hata

cpu değil ram kulllanımı benim 2 gb ramim vardı önceden yaklaşık 900 mb yiyordu fakat win update devre dışı bırakıp birkaç tane daha şey yaptım o kullanım düştü
Ekran kartınız kötü değilse sorun büyük ihtimalle budur. İnternet üzerinden sanal ram artırma yazarak veya üstte belirttiğim komutu kullanarak deneyebilirsiniz. Bu komutu devre dışı bırakıp, eskiye çevirmekte mümkün.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı