Kirrik67 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 864 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #1 Her şeyi deniyorum olmuyor. Güncellemeden önce de açılmıyordu. Açılırken arkada çalışan uygulama yok. Yeniden başlattım yine olmadı.
Her şeyi deniyorum olmuyor. Güncellemeden önce de açılmıyordu. Açılırken arkada çalışan uygulama yok. Yeniden başlattım yine olmadı.
ygzgnydn Zeptopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #21 Kirrik67 dedi: GeForce NOW'dan oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarınla falan Online oynuyor biliyor musun? Artı 0 Eksi
Kirrik67 dedi: GeForce NOW'dan oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarınla falan Online oynuyor biliyor musun?
KS KS Kirrik67 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 864 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #22 Evet. Sadece VPN ile hesap açmanız gerekli. Ücreti yok. İnternetinizin hızına bağlı ama. Ben 24Mbps ile biraz kasarak oynuyorum. Artı 0 Eksi
Evet. Sadece VPN ile hesap açmanız gerekli. Ücreti yok. İnternetinizin hızına bağlı ama. Ben 24Mbps ile biraz kasarak oynuyorum.
ygzgnydn Zeptopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #23 Kirrik67 dedi: Evet. Sadece VPN ile hesap açmanız gerekli. Ücreti yok. İnternetinizin hızına bağlı ama. Ben 24Mbps ile biraz kasarak oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Epicte oynarken çözülmüyomu sorun Artı 0 Eksi
Kirrik67 dedi: Evet. Sadece VPN ile hesap açmanız gerekli. Ücreti yok. İnternetinizin hızına bağlı ama. Ben 24Mbps ile biraz kasarak oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Epicte oynarken çözülmüyomu sorun
K kaanpinar Centipat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #24 Merhaba arkadaşlar. Epic Games ile bağlanan oyuncuların yaşadığı bu sorunu aşağıda anlatacağım şekilde aşmış bulunuyorum: "PC'deki Rocket League önbelleğini nasıl silerim? Windows'ta varsayılan konum şudur: <Belgelerim>\Oyunlarım\Rocket League\TAGame\Cache Önbelleği silmek için aşağıdakileri yapın: Rocket League'in çalışmadığından emin olun. Ekranın sol alt köşesindeki klasör simgesine tıklayın (Dosya Gezgini). Belgeler'i tıklayın. Oyunlarım'a tıklayın. Rocket League'i tıklayın. TAGame'e tıklayın. Önbellek'e sağ tıklayın. Sil'i seçin. Bilgisayarı yeniden başlat. Rocket League'i başlatın." Orijinal metin ve kaynak: https://www.epicgames.com/help/en-U...he-rocket-league-cache-on-a-pc-a5720088568603 Artı 0 Eksi
Merhaba arkadaşlar. Epic Games ile bağlanan oyuncuların yaşadığı bu sorunu aşağıda anlatacağım şekilde aşmış bulunuyorum: "PC'deki Rocket League önbelleğini nasıl silerim? Windows'ta varsayılan konum şudur: <Belgelerim>\Oyunlarım\Rocket League\TAGame\Cache Önbelleği silmek için aşağıdakileri yapın: Rocket League'in çalışmadığından emin olun. Ekranın sol alt köşesindeki klasör simgesine tıklayın (Dosya Gezgini). Belgeler'i tıklayın. Oyunlarım'a tıklayın. Rocket League'i tıklayın. TAGame'e tıklayın. Önbellek'e sağ tıklayın. Sil'i seçin. Bilgisayarı yeniden başlat. Rocket League'i başlatın." Orijinal metin ve kaynak: https://www.epicgames.com/help/en-U...he-rocket-league-cache-on-a-pc-a5720088568603