Rocket League yüklenmeye değer mi?

emir ata

Centipat
Daha fazla  
Yakın zamanda Epic Games birçok bedava oyun dağıtmıştı ve oyunlar bayağı bir indirime girmişti ben de EA FC 24 ve GTA V satın almıştım .ayrıca Epic Games'in verdiği Guardians of the Galaxy'i oynuyordum. Guardians of the Galaxy'i bitirdikten sonra canım çok sıkılmaya başladı. EA FC 24 ve GTA V de o kadar fazla gitmiyordu. 1 oyun daha oynamak istiyorum.

Rocket League'yi düşünüyorum. sizce yükleyip oynamaya değer mi? İnternetim pek hızlı değil bundan dolayı yükleyip vakit kaybetmek istemiyorum. Sizce değer mi? Veya önerebileceğiniz farklı bir oyun var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir, Rocket League oynayabilirsiniz ama zor oyundur. Alışmanız gerek.

İlk 5 saat silmeyin yeter sonra alışırsınız.

Kaliteli ve keyifli bir oyun bazen mekanik bazen ise kaliteli takım işidir.
Ben oynuyorum ve bazen kanser ettiği kadar keyif veren maçları da vardır.

2015'ten beri oynuyorum. Önermem, kitlesi ve oyuncuları çok sinir bozucu olabiliyorlar. Yüksek ranklarda çok fazla Türk görmesem de düşük ranklardaki türklerin muhabbetleri ve yazdıkları sayesinde ilk saatlerden şoka uğrarsın. Ha, oyun güzel ama dediğim gibi oyundan daha önemli şeyler var mesela akıl sağlığın gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…