Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.741 Çözümler 52 20 Ağustos 2025 #11 harakiri1213 dedi: Yanlış bilgi vermek istemem ama Octane ile ayni hitboxa sahip diye biliyorum oyunda 4 ayri hitbox cesiti var diye gormustum bir yerde ama hissiyat olarak ben Octane ile daha agresif oynuyorum ister istemez Fennec ile daha sakin hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım sonradan düzenlendi. Aynı diyen var farklı diyende var. Yorumunuz için teşekkürler. Arabayı aldım güzel tasarım kombosu bilen var mı? Son düzenleme: 20 Ağustos 2025
harakiri1213 dedi: Yanlış bilgi vermek istemem ama Octane ile ayni hitboxa sahip diye biliyorum oyunda 4 ayri hitbox cesiti var diye gormustum bir yerde ama hissiyat olarak ben Octane ile daha agresif oynuyorum ister istemez Fennec ile daha sakin hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım sonradan düzenlendi. Aynı diyen var farklı diyende var. Yorumunuz için teşekkürler. Arabayı aldım güzel tasarım kombosu bilen var mı?