foxi Centipat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #1 Rocket League eskiden en yüksek kalitede 60 FPS alırken şu an en düşükte 15 alıyorum.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.570 Makaleler 1 Çözümler 19 23 Mart 2022 #2 Sistemi, oyun oynarken GPU ve CPU'nun kaç derece olduğunu ve GPU-CPU kullanım değerlerini paylaşır mısınız, MSI Afterburner kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sistemi, oyun oynarken GPU ve CPU'nun kaç derece olduğunu ve GPU-CPU kullanım değerlerini paylaşır mısınız, MSI Afterburner kullanabilirsiniz.
KS KS foxi Centipat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #3 Ekran kartım Intel UHD Graphics maalesef MSI Afterburner kullanamam Yunus Emre Gürbüz dedi: Sistemi, oyun oynarken GPU ve CPU'nun kaç derece olduğunu ve GPU-CPU kullanım değerlerini paylaşır mısınız, MSI Afterburner kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1648034542054.png 73 KB · Görüntüleme: 50 Artı 0 Eksi
Ekran kartım Intel UHD Graphics maalesef MSI Afterburner kullanamam Yunus Emre Gürbüz dedi: Sistemi, oyun oynarken GPU ve CPU'nun kaç derece olduğunu ve GPU-CPU kullanım değerlerini paylaşır mısınız, MSI Afterburner kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 854 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #4 Şu tarz konular açarken sistem bilgilerinin yazılması için paramı istiyorlar anlamıyorum gerçekten. Laptop ise dahili gpu kullanıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Şu tarz konular açarken sistem bilgilerinin yazılması için paramı istiyorlar anlamıyorum gerçekten. Laptop ise dahili gpu kullanıyor olabilir.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 23 Mart 2022 #5 foxi dedi: Ekran kartım Intel UHD Graphics maalesef MSI Afterburner kullanamam. Genişletmek için tıkla... İlla MSI ekran kartı olmasına gerek yok Afterburner indirip FPS değerlerine bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
foxi dedi: Ekran kartım Intel UHD Graphics maalesef MSI Afterburner kullanamam. Genişletmek için tıkla... İlla MSI ekran kartı olmasına gerek yok Afterburner indirip FPS değerlerine bakabilirsiniz.
KS KS foxi Centipat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #6 ÖzdemirBurak dedi: Şu tarz konular açarken sistem bilgilerinin yazılması için paramı istiyorlar anlamıyorum gerçekten. Laptop ise dahili gpu kullanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... kusura bakma nasıl yazıldığını bilmiyorum direk buraya ataym Artı 0 Eksi
ÖzdemirBurak dedi: Şu tarz konular açarken sistem bilgilerinin yazılması için paramı istiyorlar anlamıyorum gerçekten. Laptop ise dahili gpu kullanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... kusura bakma nasıl yazıldığını bilmiyorum direk buraya ataym
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 23 Mart 2022 #7 UHD Graphics ile nasil en yuksekte 60 FPS alabildiniz? Artı 0 Eksi
KS KS foxi Centipat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #8 ÖzdemirBurak dedi: Şu tarz konular açarken sistem bilgilerinin yazılması için paramı istiyorlar anlamıyorum gerçekten. Laptop ise dahili gpu kullanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... İntel(R) Core(TM) i5-1035G1 CPU @ 1.00GHz 1.19 GHz Leka dedi: UHD Graphics ile nasil en yuksekte 60 FPS alabildiniz? Genişletmek için tıkla... alıyordum ciddiyim Artı 0 Eksi
ÖzdemirBurak dedi: Şu tarz konular açarken sistem bilgilerinin yazılması için paramı istiyorlar anlamıyorum gerçekten. Laptop ise dahili gpu kullanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... İntel(R) Core(TM) i5-1035G1 CPU @ 1.00GHz 1.19 GHz Leka dedi: UHD Graphics ile nasil en yuksekte 60 FPS alabildiniz? Genişletmek için tıkla... alıyordum ciddiyim