Ardaq Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 784 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #1 Bir hesabım calınmsti o yüzden bir tane daha hesap açtım fakat orada kredi aldım ve asıl hesabıma aktarabilir miyim, herhangi bir yol var mı?
Bir hesabım calınmsti o yüzden bir tane daha hesap açtım fakat orada kredi aldım ve asıl hesabıma aktarabilir miyim, herhangi bir yol var mı?
Çözüm The Man From E.A.R.T.H. 22 Ekim 2024 Hesaplar arasında herhangi bir şekilde eşya ya da kredi etkileşimi bulunmuyor şu anda, Psyonix-Epic geçiş sürecinde hepsi kaldırıldı.
Hesaplar arasında herhangi bir şekilde eşya ya da kredi etkileşimi bulunmuyor şu anda, Psyonix-Epic geçiş sürecinde hepsi kaldırıldı.
Seasonic Megapat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 558 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 22 Ekim 2024 #2 Bildiğim kadarıyla oyunda trade sistemi var fakat kredi için geçerli mi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
S4lihh Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 326 22 Ekim 2024 #3 Geçen sene trade kaldırıldı oyundan maalesef. Artı 0 Eksi
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 22 Ekim 2024 #4 Hesaplar arasında herhangi bir şekilde eşya ya da kredi etkileşimi bulunmuyor şu anda, Psyonix-Epic geçiş sürecinde hepsi kaldırıldı. Artı 0 Eksi Çözüm
Hesaplar arasında herhangi bir şekilde eşya ya da kredi etkileşimi bulunmuyor şu anda, Psyonix-Epic geçiş sürecinde hepsi kaldırıldı.
KS KS Ardaq Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 784 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #5 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Hesaplar arasında herhangi bir şekilde eşya ya da kredi etkileşimi bulunmuyor şu anda, psyonix-Epic geçiş sürecinde hepsi kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... S4lihh dedi: Geçen sene trade kaldırıldı oyundan maalesef. Genişletmek için tıkla... Seasonic dedi: Bildiğim kadarıyla oyunda trade sistemi var fakat kredi için geçerli mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki para iade olur mu kredi için. Artı 0 Eksi
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Hesaplar arasında herhangi bir şekilde eşya ya da kredi etkileşimi bulunmuyor şu anda, psyonix-Epic geçiş sürecinde hepsi kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... S4lihh dedi: Geçen sene trade kaldırıldı oyundan maalesef. Genişletmek için tıkla... Seasonic dedi: Bildiğim kadarıyla oyunda trade sistemi var fakat kredi için geçerli mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki para iade olur mu kredi için.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 22 Ekim 2024 #6 Şansını dene ama zannetmiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Ardaq Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 784 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #7 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Şansını dene ama zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... İçimizde patladi 100 TL iade olmuyormuş. Artı 0 Eksi
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Şansını dene ama zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... İçimizde patladi 100 TL iade olmuyormuş.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 22 Ekim 2024 #8 Ardaq dedi: İçimizde patladi 100 TL iade olmuyormuş. Genişletmek için tıkla... En büyük derdin 100 lira olsun Bir şey olmaz, harca gitsin. Artı 0 Eksi
Ardaq dedi: İçimizde patladi 100 TL iade olmuyormuş. Genişletmek için tıkla... En büyük derdin 100 lira olsun Bir şey olmaz, harca gitsin.
KS KS Ardaq Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 784 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #9 The Man From E.A.R.T.H. dedi: En büyük derdin 100 lira olsun bir şey olmaz, harca gitsin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
The Man From E.A.R.T.H. dedi: En büyük derdin 100 lira olsun bir şey olmaz, harca gitsin. Genişletmek için tıkla...