Mevlutz Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #1 Rocket League de trade açmak istiyorum ama bende starter pack yok, veteran pack var. Bunu alsam trade açılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2022
Rocket League de trade açmak istiyorum ama bende starter pack yok, veteran pack var. Bunu alsam trade açılır mı?
Fibula Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 595 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #2 500 creditin olursa veya harcarsan açılıyor diye biliyorum. Zaten biriyle trade yapmaya çalışınca yazıyor ne gerektiği. Artı 0 Eksi
500 creditin olursa veya harcarsan açılıyor diye biliyorum. Zaten biriyle trade yapmaya çalışınca yazıyor ne gerektiği.
KS KS Mevlutz Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #3 Fibula dedi: 500 creditin olursa veya harcarsan açılıyor diye biliyorum. Zaten biriyle trade yapmaya çalışınca yazıyor ne gerektiği. Genişletmek için tıkla... Trade girebileceğim biri yok arkadaşım Artı 0 Eksi
Fibula dedi: 500 creditin olursa veya harcarsan açılıyor diye biliyorum. Zaten biriyle trade yapmaya çalışınca yazıyor ne gerektiği. Genişletmek için tıkla... Trade girebileceğim biri yok arkadaşım
JamesBond007 Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #4 Aynı soruyu ben de merak ediyorum yardım eder misiniz? JamesBond007 dedi: Aynı soruyu bende merak ediyorum yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Edit: Takas açıldı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Aynı soruyu ben de merak ediyorum yardım eder misiniz? JamesBond007 dedi: Aynı soruyu bende merak ediyorum yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Edit: Takas açıldı.