JustHope Zeptopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #1 Steam'den almış olduğun oyun da daha öncesinde trade yapabiliyor iken şu an iki aşamalı doğrulama açık ona rağmen takas bir şey yapamıyorum. Yardımcı olun lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2021
Steam'den almış olduğun oyun da daha öncesinde trade yapabiliyor iken şu an iki aşamalı doğrulama açık ona rağmen takas bir şey yapamıyorum. Yardımcı olun lütfen.
sonrisa Hectopat Katılım 6 Şubat 2018 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #2 Merhaba, bir hata mesajı alıyorsan iletebilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS JustHope Zeptopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #3 sonrisa dedi: Merhaba, bir hata mesajı alıyorsan iletebilir misin? Genişletmek için tıkla... buyurun aynen bu hatayı alıyorum (doğrulamama rağmen) Dosya Ekleri resim_2021-07-30_215733.png 849,8 KB · Görüntüleme: 82 Artı 0 Eksi
sonrisa dedi: Merhaba, bir hata mesajı alıyorsan iletebilir misin? Genişletmek için tıkla... buyurun aynen bu hatayı alıyorum (doğrulamama rağmen)
sonrisa Hectopat Katılım 6 Şubat 2018 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #4 JustHope dedi: Buyurun aynen bu hatayı alıyorum (doğrulamama rağmen) Genişletmek için tıkla... Epic Games hesabında iki aşamalı doğrulamayı açtığına dair bir fotoğraf daha gönderebilir misin? Artı 0 Eksi
JustHope dedi: Buyurun aynen bu hatayı alıyorum (doğrulamama rağmen) Genişletmek için tıkla... Epic Games hesabında iki aşamalı doğrulamayı açtığına dair bir fotoğraf daha gönderebilir misin?
KS KS JustHope Zeptopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #5 Artı 0 Eksi