Rocket League'nin eşleştirme sistemi saçmalamaya başladı

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Oyuna yılların emeğini vermiş ve para yatırmış birisiyim. Özellikle şu takas sistemini kaldırdıklarından sonra eşleşme sistemi saçmalamaya başladı. Daha topa vurmayı bilmeyen adama havada topu sektiren adam geliyor. Ben ortalamanın üstü bir oyuncuyum. Bir el oyuna yeni başlamış adam geliyor diğer el sanki bu oyun için yaratılmış adam geliyor. Bir türlü denge korunamıyor. Bıktım usandım artık.

Oyuna yılların emeğini vermiş ve para yatırmış birisiyim. Özellikle şu takas sistemini kaldırdıklarından sonra eşleşme sistemi saçmalamaya başladı. Daha topa vurmayı bilmeyen adama havada topu sektiren adam geliyor. Ben ortalamanın üstü bir oyuncuyum. Bir el oyuna yeni başlamış adam geliyor diğer el sanki bu oyun için yaratılmış adam geliyor. Bir türlü denge korunamıyor. Bıktım usandım artık.

Rank nedir hocam?

Diadan plata düşmekten bıktım desem yeridir. Adamın önüne bildiğimiz topu bırakıyorum kalenin çizgisinin önünde onu bile atamıyor. Karşı takımdaki lavukta geliyor kendi kalesinden bizim kaleye doğru topla havada dans ediyor. Onu da tutsamda takımdan bir halt olmuyor. Çözemedim desem yeridir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı