Bir çok kişi, Rocket League'nin ne zaman ücretsiz olacağını merak ediyordu. Haftaya çarşamba günü yani 23 Eylül'de oyun ücretsiz olacak. Aynı zamanda yeni güncellemeler de oyuna dahil olacak. Oyunun hilelerle dolup taşmamasını, ikinci bir GTA V vakası yaşanmamasını ümit ediyorum.
Paralı alanlara hediyeler verecekmiş. Bütün parayla aldığım arabaları bana verecekmiş. Komedi gerçekten. Bari harcadığım para kadarını oyun içi kredi verseydi.
Bir çok kişi, Rocket League'nin ne zaman ücretsiz olacağını merak ediyordu. Haftaya çarşamba günü yani 23 Eylül'de oyun ücretsiz olacak. Aynı zamanda yeni güncellemeler de oyuna dahil olacak. Oyunun hilelerle dolup taşmamasını, ikinci bir GTA V vakası yaşanmamasını ümit ediyorum.
Umarım para ile alanlar bedava alanlar ile aynı kademede olmaz aksi taktirde oyunu oynayan kalacağını sanmam geçen nonprime rekabetçi girdim 5kişinin 3'ü hile şaka gibi gerçekten.
Rocket Leauge'yi yapan firmayı Epic Games satın aldı. Steam'de ücretsiz olmaz. Sadece önceden oyuna sahip olanlar Steam üzerinden giriş yapabilir diye düşünüyorum.