Rockin marka elektrogitar alınır mı?

arda.73

Femtopat
Daha fazla  
Bayağıdır elektrogitar almayı düşünüyordum henüz alamadan babam gidip kendince rockin markasının HSS manyetikli bir elektro gitarını aldı. Daha önce ismini hiç duymadım sizce alınır mı?

Yardım edebilecek biri yok mu?

Son düzenleme:
Başlangıç seviyesi gitar bu. İhtiyacınızı fazlası ile karşılayacaktır.

Marka ile ilgili internette herhangi bir şey bulamayınca tedirginlendim hangi firmaya ait ya da kimin alt markası yazmıyor yardımcı olduğunuz için sağ olun.

Marka ile ilgili internette herhangi bir şey bulamayınca tedirginlendim hangi firmaya ait ya da kimin alt markası yazmıyor yardımcı olduğunuz için sağ olun.
Bu seviyede sizin marka ile, yüksek seviyeler ile işiniz yoktur. İsterseniz 190.000 TL ye bir "İbanez PIA" alın, bu gitar ile yapabildiğinizin fazlasını yapamayacaksınız onda. Çünkü henüz öğrenme aşamasındasınız.

İlerleyen seviyelerde, gitarlar ve markalarla ilgili daha iyi bilgi sahibi olacaksınız, gitarınızı değiştirirken bunu göz önünde bulundurun.

Biraz araştırırken sürekli 'şu gitar çok kötü gitardan soğutur' gibi yorumları çok gördüm ve bunlar da bilindik markaların ucuz 9-11 bin banındaki gitarlarına denmişti bunun üzerine markasını daha önce hiç görmediğim bir gitar görünce şüpheye düştüm. Yardımcı olduğunuz için sağ olun.

'şu gitar çok kötü gitardan soğutur' gibi yorumları çok gördüm
Lafları kendilerinden büyük, içi boş yorumlardır. Büyük laflar edince büyük göründüklerini sanan kendi bilgileri olmadan yorum yapan, bir salgın hastalığın muzdaribi insanlardırlar.

Neyin kötü ya da iyi olduğu onun ne amaç ile kullanılacağına bağlıdır.
Ferrari mi ? yoksa Traktör mü daha iyidir? Siz tarla sürecekseniz; traktör, düz yolda hızlı gitmeye ve konfora ihtiyacınız varsa Ferari daha iyidir. Tarla sürerken ferrai mi kullacakasınız? Keyif sizin, para sizin ama bilin ki oraya uygun değil. Altını sürter, motorunu yakarsınız. Boşa para vereceksiniz.

Seviyeniz başlangıç. Bunun için kullanılacak gitarlar da aldığınız gibi olanlardır aynı fiyata bilinir markalı yine başlangıç seviyesi gitar alacaktınız. Bu sizin çalımımınızı / öğrenmenizi etkilemez. İleri seviyede zaten ne almış olursanız olun gitarınızı değiştirmeniz gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…