MersocuAbi Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 Merhaba, fotoğraftaki rockrider modeli alınır mı diye soracaktım size. Dosya Ekleri Screenshot_20240518_185434_Chrome.jpg 60,1 KB · Görüntüleme: 179
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 18 Mayıs 2024 #2 Hocam modeli görünmüyor yazabilir misin modeli?
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.785 Çözümler 12 18 Mayıs 2024 #3 Bence Decathlon tercih etmeyin, RockRider'in vitesinde sorun olduğunu duymuştum. İstanbulda oturuyorsanız güzel bir bisiklet çarşısı var, uygun fiyata daha iyisini bile bulabilirsiniz.
Bence Decathlon tercih etmeyin, RockRider'in vitesinde sorun olduğunu duymuştum. İstanbulda oturuyorsanız güzel bir bisiklet çarşısı var, uygun fiyata daha iyisini bile bulabilirsiniz.
MersocuAbi Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #4 Darsiere dedi: Bence Decathlon tercih etmeyin, RockRider'in vitesinde sorun olduğunu duymuştum. İstanbulda oturuyorsanız güzel bir bisiklet çarşısı var, uygun fiyata daha iyisini bile bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Balıkesirde oturuyorum ama Rockrider iyi diyorlar MersocuAbi dedi: Balıkesirde oturuyorum ama Rockrider iyi diyorlar Genişletmek için tıkla... yani bi sıkıntı olursa cözülür bi ihtimalle
Darsiere dedi: Bence Decathlon tercih etmeyin, RockRider'in vitesinde sorun olduğunu duymuştum. İstanbulda oturuyorsanız güzel bir bisiklet çarşısı var, uygun fiyata daha iyisini bile bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Balıkesirde oturuyorum ama Rockrider iyi diyorlar MersocuAbi dedi: Balıkesirde oturuyorum ama Rockrider iyi diyorlar Genişletmek için tıkla... yani bi sıkıntı olursa cözülür bi ihtimalle
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.987 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2024 #5 120 kullanıyorum vitesler problemli en düşük vitese alınmıyor benim.
MersocuAbi Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #6 Baktım 1 yildizli yorumlara kimisi vites ve fren dogru calismiyor filan demis hakliymissiniz utkuymus dedi: 120 kullanıyorum vitesler problemli en düşük vitese alınmıyor benim. Genişletmek için tıkla... ne marka almaliyim belirsizz dedi: Hocam modeli görünmüyor yazabilir misin modeli? Genişletmek için tıkla... ne marka almaliyim
Baktım 1 yildizli yorumlara kimisi vites ve fren dogru calismiyor filan demis hakliymissiniz utkuymus dedi: 120 kullanıyorum vitesler problemli en düşük vitese alınmıyor benim. Genişletmek için tıkla... ne marka almaliyim belirsizz dedi: Hocam modeli görünmüyor yazabilir misin modeli? Genişletmek için tıkla... ne marka almaliyim
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 18 Mayıs 2024 #7 MersocuAbi dedi: Baktım 1 yildizli yorumlara kimisi vites ve fren dogru calismiyor filan demis hakliymissiniz. Ne marka almalıyım. Ne marka almalıyım. Genişletmek için tıkla... Carraro bakabilirsiniz Salcano da olabilir bu arada kullanım amacınız ne olacak?
MersocuAbi dedi: Baktım 1 yildizli yorumlara kimisi vites ve fren dogru calismiyor filan demis hakliymissiniz. Ne marka almalıyım. Ne marka almalıyım. Genişletmek için tıkla... Carraro bakabilirsiniz Salcano da olabilir bu arada kullanım amacınız ne olacak?
MersocuAbi Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #8 belirsizz dedi: Carraro bakabilirsiniz Salcano da olabilir bu arada kullanım amacınız ne olacak? Genişletmek için tıkla... sehir ici ama cocuklugumdan beri dag bisikleti kullaniyorum o yuzden onu istiyorum
belirsizz dedi: Carraro bakabilirsiniz Salcano da olabilir bu arada kullanım amacınız ne olacak? Genişletmek için tıkla... sehir ici ama cocuklugumdan beri dag bisikleti kullaniyorum o yuzden onu istiyorum
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 18 Mayıs 2024 #9 MersocuAbi dedi: Sehir ici ama çocuklugumdan beri dag bisikleti kullanıyorum o yuzden onu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Salcano ng 650 olabilir. Ng 650 alınır mı diye konu açın isterseniz internette gördüğüm bir sıkıntısı yok.
MersocuAbi dedi: Sehir ici ama çocuklugumdan beri dag bisikleti kullanıyorum o yuzden onu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Salcano ng 650 olabilir. Ng 650 alınır mı diye konu açın isterseniz internette gördüğüm bir sıkıntısı yok.
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.785 Çözümler 12 18 Mayıs 2024 #10 Salcano, Kron, Carraro bu markaları tercih etmeniz bence öncelikli. Mükemmel bir kullanım için viteslerinizi Shimano tercih etmeniz aklınızda bulunmalı. Ben KronXC75 kullanıyorum, şahsen memnunum.
Salcano, Kron, Carraro bu markaları tercih etmeniz bence öncelikli. Mükemmel bir kullanım için viteslerinizi Shimano tercih etmeniz aklınızda bulunmalı. Ben KronXC75 kullanıyorum, şahsen memnunum.