Rocksmith 2014 Realtone Cable

overrman

Kilopat
Daha fazla  
Rocksmith 2014 adlı bir oyun var Ubisoft'un yaptığı bir oyun. Guitar Hero'ya benzer bir oyun fakat gerçek bir gitarla çalıyoruz parçaları. Her neyse oyunun özel bir kablosu var acaba PS4 için olanını bilgisayarda kullanabilir miyim? İngilizcem çok iyi değil ve oyun özellikle Kuzey Amerika'da ünlü olduğu için forumları İngilizce yardım edebilecek biri olursa çok mutlu olurum.
edit:Bunu sormamın nedeni E-bay'den arattığımda bazı satıcılar platform için ps4 yazmışken diğer satıcılar bütün platformaları sırasıyla yazmış.

Son düzenleme:
Oyunu deneme fırsatım oldu. Malum kabloyu kullanmadan gitarı prosesör aracılığıyla bilgisayara bağladım. Bunu yapabilmek için çeşitli patchler var. Oyunun orijinal değilse patch konusunu araştır.

Kablo konusunda tavsiye vermekten ziyade Guitar Pro 5-6 gibi bir program ve de bu programa göre bir tab arşivi ile daha çok eğlenebilirsin diyeceğim. Zaten Rocksmith de tab oyunu sadece notaları ne kadar isabetli çaldığın konusunda sana kendince bir ölçüt veriyor. Oyunun gitar öğretme konusundaki başarısı ise tahminimce çok düşük. Tab okumak amaç ve orijinal parçaları parayla alman gerekiyor diğer forumlardan bulduğun parçalar %100 doğru olmuyor. Yol yine aynı yere çıkıyor.

Oyunun tek eğlenceli yanı doğaçlama takılabileceğin bir grup oluşturabiliyorsun. Çaldığın gam dizilimine notalara göre ritme göre hareket eden bir grup oluyor. Sadece bunun için kullanılabilir ama geri kalan diğer her şeyi Guitar Pro veya benzeri programlarla çok daha eğlenceli yaparsın. Hatta çalacağın kısmı sessize alıp üstüne çalabilir kaydedebilirsin.

Bende kablosuz oynadım fakat cidden hiçbir zevk almıyorsun kablosuz oynadığında bu yüzden belki Guitar Pro'yu kullanmak mantıklı geliyor olabilir.Bu yüzden kabloyu almak istiyorum çünkü cidden dağlar kadar kalite farkı yaratıyor kablo özellikle kablo yüzünden çalışamadığım sololar içimde kaldı :D.Ve oyunun bana en çok kattığı şey normal tab okuyarak 2-3 hafta öğrenebileceğim parçaları 1 hafta içerisinde öğretme imkanı sağlıyor(tabi ki buna Iron Maiden soloları dahil değil :D).Yani kısacası verdiğin paraya değiyor.Guitar Pro,evet güzel bir program fakat Rocksmith kadar değil bence.Bunu AMD-Nvidia gibi düşünelim biri diğerinden daha iyi olduğu kesin fakat diğeri ise fiyat performans ürünü olduğu için ön plana çıkıyor.
Birde sorunu hallettim açıklama kısmında PC platformunda kullanabileceğim yazıyormuş.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı