Lorca Centipat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 89 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: GT 730 4 GB İşlemci: İ5-4460 4 çekirdek Ram: 8 GB 1333 MHz Anakart: İntel H81 Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 RAM 8 GB Ekran kartı GT 730 İşlemci i-5 4460 Merhaba, Steam'den GTA 5 yükledim Rockstar Launcher'i falan kurdum ama 'Rockstar activation code already use' hatasını veriyor ne yapmalıyım?
Merhaba, Steam'den GTA 5 yükledim Rockstar Launcher'i falan kurdum ama 'Rockstar activation code already use' hatasını veriyor ne yapmalıyım?
st4bila Femtopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #2 Lorca dedi: Merhaba, Steam'den GTA 5 yükledim Rockstar Launcher'i falan kurdum ama 'Rockstar activation code already use' hatasını veriyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Merhaba bende de aynı hatayı veriyo cozumunu bulamadım şey diyo bu kod daha once kullanılmışdır diyo Artı 0 Eksi
Lorca dedi: Merhaba, Steam'den GTA 5 yükledim Rockstar Launcher'i falan kurdum ama 'Rockstar activation code already use' hatasını veriyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Merhaba bende de aynı hatayı veriyo cozumunu bulamadım şey diyo bu kod daha once kullanılmışdır diyo