Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 601 Çözümler 1 13 Mart 2021 #1 Epic Games'den GTA 5 indirdim, ardından Rockstar Game Launcher kuruldu ama böyle bir hata verdi. Çözümü var mı? Varsa nedir?
Epic Games'den GTA 5 indirdim, ardından Rockstar Game Launcher kuruldu ama böyle bir hata verdi. Çözümü var mı? Varsa nedir?
Ghost Of Batman Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #2 Offline başlatılmış. Kapatıp tekrar açın programı. Artı 0 Eksi
KS KS Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 601 Çözümler 1 13 Mart 2021 #3 Ghost Of Batman dedi: Offline başlatılmış. Kapatıp tekrar açın programı. Genişletmek için tıkla... Bir kaç defa denedim ama hep aynı hatayı veriyor. Silip bir daha yükledim yine aynı hatayı verdi. Artı 0 Eksi
Ghost Of Batman dedi: Offline başlatılmış. Kapatıp tekrar açın programı. Genişletmek için tıkla... Bir kaç defa denedim ama hep aynı hatayı veriyor. Silip bir daha yükledim yine aynı hatayı verdi.
ibrahim öztürkler Yoctopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #4 Forever61 dedi: Birkaç defa denedim ama hep aynı hatayı veriyor. Silip bir daha yükledim yine aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulabildin mi dostum bende de aynısı oldu ben de yaptım ve yine oldu. Artı 0 Eksi
Forever61 dedi: Birkaç defa denedim ama hep aynı hatayı veriyor. Silip bir daha yükledim yine aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulabildin mi dostum bende de aynısı oldu ben de yaptım ve yine oldu.