Rockstar games 2-step verification code kayboldu

_Dovahkiin_

Hectopat
Selamlar. Daha önce 2 adımlı doğrulamayı açmıştım Google authenticator sayesinde çünkü oyun içi para veriyordu. Benim de işime geldi fakat her girdiğimde bu şifreyi yazmamın gerek olduğunu bilmiyordum. 2 telefonla denemiştim sorun oluyordu. Toplam 2 kod var fakat ikisi de işe yaramıyor. Ne yapacağım? Oyuna giremiyorum hiçbir şekilde. Bu kodu nasıl bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Daha önce 2 adımlı doğrulamayı açmıştım Google authenticator sayesinde çünkü oyun içi para veriyordu. Benim de işime geldi fakat her girdiğimde bu şifreyi yazmamın gerek olduğunu bilmiyordum. 2 telefonla denemiştim sorun oluyordu. Toplam 2 kod var fakat ikisi de işe yaramıyor. Ne yapacağım? Oyuna giremiyorum hiçbir şekilde. Bu kodu nasıl bulabilirim?
Aynı şeyi yaşadım Rockstar Games'a destek oluşturup ingilizce şekilde durumu anlat, istedikleri hesap bilgilerini onlarla paylaş hesabını geri vereceklerdir.

Ben de aynı durumu yaşıyorum. Senden hangi bilgileri istediler?

Neleri sordular sana?

Hocam selam ticket atın durumla alakalı ardından sizden hesabın şifresi ve e mailini istiyorlar yani en azından benden öyle istediler ardından bir mail daha atıyorlar mail uzantısını açtığınızda kod kalkıyor 1 2 gün sürüyor dönmeleri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı