Punisher cat Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 326 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #1 Yaklaşık 15 dakikadır Rockstar Games'in e-maile link atmasını bekliyorum. Sizce bekliyeyim mi? Yoksa bir daha mı e-mail'e link göndereğim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2020
Yaklaşık 15 dakikadır Rockstar Games'in e-maile link atmasını bekliyorum. Sizce bekliyeyim mi? Yoksa bir daha mı e-mail'e link göndereğim?
SergioGnæbry Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 577 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Basketbolcu 17 Mayıs 2020 #2 Yoğunlukla ilgili problem uzun zaman sürebilir gelmesi.
I inancmetin Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #3 Punisher cat dedi: Yaklaşık 15 dakikadır Rockstar Games'in e-maile link atmasını bekliyorum. Sizce bekliyeyim mi? Yoksa bir daha mı e-mail'e link göndereğim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım da aynı sorunu yaşıyor birkaç saat sürecek büyük ihtimal.
Punisher cat dedi: Yaklaşık 15 dakikadır Rockstar Games'in e-maile link atmasını bekliyorum. Sizce bekliyeyim mi? Yoksa bir daha mı e-mail'e link göndereğim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım da aynı sorunu yaşıyor birkaç saat sürecek büyük ihtimal.
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #4 Punisher cat dedi: Yaklaşık 15 dakikadır Rockstar Games'in e-maile link atmasını bekliyorum. Sizce bekliyeyim mi? Yoksa bir daha mı e-mail'e link göndereğim? Genişletmek için tıkla... Ben akşam attım sabah mail geldi.
Punisher cat dedi: Yaklaşık 15 dakikadır Rockstar Games'in e-maile link atmasını bekliyorum. Sizce bekliyeyim mi? Yoksa bir daha mı e-mail'e link göndereğim? Genişletmek için tıkla... Ben akşam attım sabah mail geldi.