Çözüldü Rockstar Games "Email not found or password is invalid" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CyberNexus

Hectopat
İyi akşamlar. Ben birkaç gün önce (kendi isteğimle tabii) GTA 5 hesabımı silmek için ticket attım, bugün de Rockstar Launcher'da hesaba girmeye çalışıyorum bu hatayı alıyorum. Acaba silindiği için mi?

Çözüm
Hesabınız silindiğinde size e-posta gönderiyorlar. E-posta adresinizi ve parolanızı doğru girdiyseniz ve hesabın silindiğine dair bir e-posta da geldiyse hesabınız silinmiştir.
Hesabınız silindiğinde size e-posta gönderiyorlar. E-posta adresinizi ve parolanızı doğru girdiyseniz ve hesabın silindiğine dair bir e-posta da geldiyse hesabınız silinmiştir.

Çözüm

Teşekkürler. Ya peki sizinle özel bir konuşabilir miyiz? Sormak istediklerim birkaç şey daha var da.

Rica ederim. Diğer sorularınız için yeni konular açabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…