Sizlere bir bilgi vereyim, bu mobil portlar hayran yapımı LCS PC portunun mobile portlanmış hali gibi bir şey. Aynısı resmen. İkisinin de olayı 60FPS ve 1080p çözünürlük.17 sene önce oynadığım oyunu yeniden ücret karşılığı oynayabilecek miyim? Muhteşem!
GTA+ üyeleri artık GTA+ üyeliğine sahip iOS ve Android için tanımlı cihazlara sahipler ise "Grand Theft Auto: Liberty City Stories" ve "Grand Theft Auto: Chinatown wars" oyunlarının mobil sürümlerine erişebilecekler. Bunun yanında üyeliğin geçtiğimiz haftalarda "Grand Theft Auto the trilogy: The Definitive Edition" oyununun konsol sürümlerini verdiğini de belirtelim.
Kaynaklar:
Eski oyunları elden geçirip günümüz standartlarına getirmeye çalışmak hoş da bunları GTA+ paketi içinde kullanıcılara yeni bir içerikmiş gibi pazarlamaya çalışmasına uyuz oluyorum Rockstar PR'ın.Sizlere bir bilgi vereyim, bu mobil portlar hayran yapımı LCS PC portunun mobile portlanmış hali gibi bir şey. Aynısı resmen. İkisinin de olayı 60FPS ve 1080p çözünürlük.
Evet hatta rehberim de var o mod üzerine.Eğer hikâyeleri deneyimlemek gibi bir niyetiniz varsa GTA Liberty City Stories'in PC için bir modu ve Türkçe yaması vardı diye hatırlıyorum. Hâla duruyorlarsa onları da kullanabilirsiniz.
Bir abonelik yapacaksan multi-platform bir abonelik olmalı bence. Xbox ve PS gibi devler bile aboneliklerini PC üzerinden kısmen kullanılabilir tutuyorlar sen neyine güvenip konsol exclusive yapıyorsun? Üstelik bu alanda deneyimsizsin. Bir oyunun en çok satanlar listesinde başları çekiyor diye bu kadar özgüven saçma.Eski oyunları elden geçirip günümüz standartlarına getirmeye çalışmak hoş da bunları GTA+ paketi içinde kullanıcılara yeni bir içerikmiş gibi pazarlamaya çalışmasına uyuz oluyorum Rockstar PR'ın.
Gerçi bunda Take 2'nun mu daha çok sözü var yoksa Rockstar mı o kadar bilmiyorum ama genel olarak GTA+ değersiz bir abonelik servisi.
Rockstar/Take 2 yıllardır online servis modeline özenen bir şirket. 2023 senesini bitirmek üzereyiz ancak nasıl içerik üretmeleri gerektiğini daha hala çözemediler.
Gerek GTA Online olsun gerek Red Dead Online, Rockstar'ın hiç bir oyunu, en kötü online servis tabanlı oyundan daha iyi değil. Benim gözümde GTA Online da 2018 sonuna doğru kaliteli güncellemeleri almayı bıraktı. Cayo Perico'yu saymıyorum çünkü OG updateler gibi değil.
Hatırlarsınız, High Life update, Low Riders DLC, Executives & Other Criminals DLCsi vb bir sürü peş peşe DLC geliyordu GTA Online'ın çıkışını takip eden yıllarda.
Son yıllarda GTA+ aboneliği içerisinde çam sakızı çoban armağanı niteliğinde elde var olan "içerikleri" yeniden önümüze sunmaya başladılar.
Ayrıca GTA+ abonelik servisi ilk duyulduğunda hiç de olumlu bir tepki almamıştı. Aynı zamanda sadece konsola özel yaptıkları için de tepki almışlardı. Topluluğu da bölen bir servis bu bence.
Bir abonelik yapacaksan multi-platform bir abonelik olmalı bence. Xbox ve PS gibi devler bile aboneliklerini PC üzerinden kısmen kullanılabilir tutuyorlar sen neyine güvenip konsol exclusive yapıyorsun? Üstelik bu alanda deneyimsizsin. Bir oyunun en çok satanlar listesinde başları çekiyor diye bu kadar öz güven saçma.
Abonelikten önce Online karakterini farklı platformlara aktarabilme özelliği getirmeleri lazım. Konsolda 100 saat harcadığı online karakterini PC'ye geçirememek koyuyor. Hele ki Stadia'nın kapandığı dönem RDO'da karakteri giden kişi gibi insanlar için daha da kötü bir şey bu.Bir abonelik yapacaksan multi-platform bir abonelik olmalı bence.