Rockstar Games hesabım çalındı

Aspect1

Hectopat
Daha fazla  
Rockstar Games hesabima farkli bir e-posta eklenip benimki kaldırılmış ve şifre de değiştirilmiş fakat hesaba Google ile giriş yapma seçeneğiyle girebiliyorum. Hesabi geri almak icin mail attim fakat bir geri dönüş alamadim, acaba ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne zaman mail attınız? Ben Rockstar'a yazdığımda ortalama 6-7 saat içinde cevap alıyorum.

Genelde geri dönüşleri uzun zaman alıyor. Hesabınızı geri aldığınızda 2li koruma eklemeyi unutmayın.

Ne zaman mail attınız? Ben Rockstar'a yazdığımda ortalama 6-7 saat içinde cevap alıyorum.

Support ile başlayan bir hesaba attım maili ve bana hala dönen olmadı siteden bir talep açtım onu bekliyorum şu an hesap bende var giriş yapabiliyorum fakat bilgileri eski haline getirmem için şifre istiyor şifreyi mail atmadan falan yapamaz mıyız?

Genelde geri dönüşleri uzun zaman alıyor. Hesabınızı geri aldığınızda 2'li koruma eklemeyi unutmayın.

2'li koruma aktifdi zaten bende buna çok şaşırdım yani adam benim ruhum duymadan nasıl bunları yapabiliyor anlamıyorum bunun öncesinde de Spotify hesabım çalınmıştı ama onu almak çok kolay olmuştu bu Rockstar ile 2 gündür uğraşıyorum.

Ayrıca mail attığınız e-posta hesabını gönderebilir misiniz bir daha atayım mail.

@Aspect1 Maili direkt yollamıyorsunuz değil mi? Rockstar Support üzerinden kayıt oluşturmanız gerekiyor.

@Aspect1 Şu siteye giriyorsunuz.

Burada Social Club seçeneğini, ardından Can't Login seçeneğini ve son olarak Compromised Account seçeneğini seçiyorsunuz.

Burada bilgilerinizi girdikten sonra talep oluşturuyor ve anlaşılır düzeyde içinde bulunduğunuz durumu anlatıyorsunuz. Belge, dosya vb. ekran görüntünüz var ise ekleyebilirsiniz. Sizin için bir destek numarası oluşturulacak ve size yardımcı olacaklardır.

Mesela ne yazabilirim ben yazdim ama sanirim anlamamislar bana geri döndüler ve hesabin degismesi gereken bilgilerini bize gönderin halledelim gibisinden bir şey yazmislar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…