Rockstar Games hesabım çalındı

WICKISTAKEN

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Benim 2 yıl önce falan Rockstar Games hesabım çalındı. Hesabım çalınınca bende o e-posta adresimi sildim asla giremiyorum. Bu çalınan Rockstar Games hesabım Steam hesabıma bağlı. Yani Steam'den bir Rockstar oyununa girmeye calıstıgımda çalınan o hesabımdaki e-posta şifremi istiyor. Fakat hesabı çalan kişi epostayı değiştirmiş. Rockstara ticket attığım zaman çok uzun süreler sonunda cevap veriyorlar ve ne istiyorlarsa cevaplıyorum. Sonrasında hesabın sizin olduğunuzu doğrulayamadık deyip hemen kapatıyorlar. Ama ben verdiğim tüm bilgilerden eminim. Başına böyle bir şey gelip Rockstar Games destekten hesabını alan kişi varsa yardımcı olabilir mi?

5. günün sonunda günde 2 destek açarak hesabı en sonunda aldım.

5. günün sonunda günde 2 destek açarak hesabı en sonunda aldım.

Son düzenleme:
dostum selamlar seninle tamamen aynı durumu yaşıyorum yaklaşık 2 sene önce hem epic hem rockstar hesabım aynı anda çalındı
rockstar kısmında senden yaradım isteyeceğim
bana izlediğin yolları harfi harfine anlatabilir misin

Dostum selamlar seninle tamamen aynı durumu yaşıyorum yaklaşık 2 sene önce hem Epic hem Rockstar hesabım aynı anda çalındı.
Rockstar kısmında senden yaradım isteyeceğim.
Bana izlediğin yolları harfi harfine anlatabilir misin?

Tabii ki. En başta 1 tane ticket açtım ve 1 gün içerisinde istedikleri her şeyi cevapladım. Sordukları ilk soru ise açılan ticketin e-posta sahipliği için ticketi e-posta üzerinden yanıtlamamı istediler, bende yanıtladım. Bir süre sonra Steam'den aldığım oyunların e-posta'da görüntülenecek şekilde fotoğraf, SS istediler ve Steam hesabımın ID64'ünü ve Steam hesap ismimi istediler. SS'i ve Steam bilgilerimi kendilerine ilettim ve bir sürü daha soru sordular. "hesap ne zaman Steam'e bağlandı?" "çalınmadan önceki gmaili" "hesabın ismi" vb sorular sordular. Hepsini de yanıtladım. Sonrasında çok saçma bir sebep söyleyip ticketimi kapattılar. Tekrar ticket açtım, bu sefer 2-3 gün sürdü. Ama sonucu değişmedi tekrar kapattılar. Sonrasında bir daha ticket açtım ve bu tickete cevap dahi vermediler. Bende 3 tane ayrı Rockstar Games hesabımdan 2'şer tane ticket açtım ve hangisinden cevap geldiyse direkt ona cevap verdim. Hepsinde de aynı şeyleri sordular fakat yine sonucunda kapattılar. Bu sefer sonuncu Ticket'te aynı şekilde e-postadan yanıtlamamı istediler ve bende yanıtladım. Sonrasında oyunların satın alma makbuzunu e-posta'da görüncek şekilde ve Steam bilgilerimi istediler. Kendilerine bu bilgileri sağladım. Sonrasında başka hiçbir soru sormayıp çalınan hesabın mailini değiştirmek için benden Rockstar Games hesabına bağlı olmayan yeni bir e-posta adresi istediler. Sonrasında hesabımın mailini değiştirdiler. Yani 5-6 gündür uğraştım. En sonunda sadece 1 soru ile bana yardımcı oldular. Bende çok şaşırdım. Bu arkadaşları darlamak lazım. 1-2 tickete sonucu boşa bağlayıp ticketi kapatıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı