SKTPL Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700 Rtx4070 Super Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 Budün RDR2 hesabımın çalındığını fark ettim. Hemen Rockstar desteğe yazdım ama kanıtlamam için böyle bir soru sordular. Bu. Tarihe bakmamın şansı var mı?
Budün RDR2 hesabımın çalındığını fark ettim. Hemen Rockstar desteğe yazdım ama kanıtlamam için böyle bir soru sordular. Bu. Tarihe bakmamın şansı var mı?
PORTAKAL_SS Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 522 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Bursa 2 Nisan 2024 #2 RDR 2 almadan önce herhangibir Rockstar oyunu oynadın mı? Artı 0 Eksi
KS KS SKTPL Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700 Rtx4070 Super Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #3 PORTAKAL_SS dedi: RDR 2 almadan önce herhangibir Rockstar oyunu oynadın mı? Genişletmek için tıkla... steamden hayr Artı 0 Eksi
PORTAKAL_SS dedi: RDR 2 almadan önce herhangibir Rockstar oyunu oynadın mı? Genişletmek için tıkla... steamden hayr
SeyitEkrem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 697 Makaleler 4 Çözümler 33 2 Nisan 2024 #4 SKTPL dedi: Budün RDR2 hesabımın çalındığını fark ettim. Hemen Rockstar desteğe yazdım ama kanıtlamam için böyle bir soru sordular. Bu. Eki Görüntüle 2157594 Tarihe bakmamın şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Mailinizde arama kısmına Rockstar Games Steam yazın. Umarım silinmemiştir. Oradan postanın gelme tarihine bakın. Artı 0 Eksi
SKTPL dedi: Budün RDR2 hesabımın çalındığını fark ettim. Hemen Rockstar desteğe yazdım ama kanıtlamam için böyle bir soru sordular. Bu. Eki Görüntüle 2157594 Tarihe bakmamın şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Mailinizde arama kısmına Rockstar Games Steam yazın. Umarım silinmemiştir. Oradan postanın gelme tarihine bakın.
KS KS SKTPL Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700 Rtx4070 Super Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #5 SeyitEkrem dedi: Mailinizde arama kısmına Rockstar Games Steam yazın. Umarım silinmemiştir. Oradan postanın gelme tarihine bakın. Genişletmek için tıkla... satın aldığım tarih var olurmu Artı 0 Eksi
SeyitEkrem dedi: Mailinizde arama kısmına Rockstar Games Steam yazın. Umarım silinmemiştir. Oradan postanın gelme tarihine bakın. Genişletmek için tıkla... satın aldığım tarih var olurmu
SeyitEkrem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 697 Makaleler 4 Çözümler 33 2 Nisan 2024 #6 SKTPL dedi: satın aldığım tarih var olurmu Genişletmek için tıkla... İsterseniz desteğe yazın. Belki kabul ederler. Başka posta yok mu? Artı 0 Eksi
SKTPL dedi: satın aldığım tarih var olurmu Genişletmek için tıkla... İsterseniz desteğe yazın. Belki kabul ederler. Başka posta yok mu?
PORTAKAL_SS Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 522 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Bursa 2 Nisan 2024 #7 SKTPL dedi: Steam'den hayr. Genişletmek için tıkla... O zaman bağlanma tarihide oyunu ilk oynadığın zamandır. Eğer aldığın gün kurup oynadıysan o tarihtir Artı 0 Eksi
SKTPL dedi: Steam'den hayr. Genişletmek için tıkla... O zaman bağlanma tarihide oyunu ilk oynadığın zamandır. Eğer aldığın gün kurup oynadıysan o tarihtir
KS KS SKTPL Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700 Rtx4070 Super Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #8 PORTAKAL_SS dedi: O zaman bağlanma tarihide oyunu ilk oynadığın zamandır. Eğer aldığın gün kurup oynadıysan o tarihtir Genişletmek için tıkla... geçen sene bayramda evde değilken almıştım yani o hafta içinde ama hangi gün tam hatırlamıyorum 1-2 günden sorun olurmu SeyitEkrem dedi: İsterseniz desteğe yazın. Belki kabul ederler. Başka posta yok mu? Genişletmek için tıkla... yok maalesef Artı 0 Eksi
PORTAKAL_SS dedi: O zaman bağlanma tarihide oyunu ilk oynadığın zamandır. Eğer aldığın gün kurup oynadıysan o tarihtir Genişletmek için tıkla... geçen sene bayramda evde değilken almıştım yani o hafta içinde ama hangi gün tam hatırlamıyorum 1-2 günden sorun olurmu SeyitEkrem dedi: İsterseniz desteğe yazın. Belki kabul ederler. Başka posta yok mu? Genişletmek için tıkla... yok maalesef
PORTAKAL_SS Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 522 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Bursa 2 Nisan 2024 #9 SKTPL dedi: Geçen sene bayramda evde değilken almıştım yani o hafta içinde ama hangi gün tam hatırlamıyorum 1-2 günden sorun olur mu? Yok maalesef. Genişletmek için tıkla... İlk defa ne zaman oynadığını hatırlıyor musun? Tahminen aldıktan kaç gün sonradır? Artı 0 Eksi
SKTPL dedi: Geçen sene bayramda evde değilken almıştım yani o hafta içinde ama hangi gün tam hatırlamıyorum 1-2 günden sorun olur mu? Yok maalesef. Genişletmek için tıkla... İlk defa ne zaman oynadığını hatırlıyor musun? Tahminen aldıktan kaç gün sonradır?
KS KS SKTPL Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700 Rtx4070 Super Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #10 PORTAKAL_SS dedi: İlk defa ne zaman oynadığını hatırlıyor musun? Tahminen aldıktan kaç gün sonradır? Genişletmek için tıkla... PORTAKAL_SS dedi: İlk defa ne zaman oynadığını hatırlıyor musun? Tahminen aldıktan kaç gün sonradır? Genişletmek için tıkla... şimdi tekrar email attım dedimki tam net hatırlamasamda aldıkatan 2 gün sonrasını yazdım, doğruladım herkese teşekkürler şimdiden Son düzenleme: 2 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
PORTAKAL_SS dedi: İlk defa ne zaman oynadığını hatırlıyor musun? Tahminen aldıktan kaç gün sonradır? Genişletmek için tıkla... PORTAKAL_SS dedi: İlk defa ne zaman oynadığını hatırlıyor musun? Tahminen aldıktan kaç gün sonradır? Genişletmek için tıkla... şimdi tekrar email attım dedimki tam net hatırlamasamda aldıkatan 2 gün sonrasını yazdım, doğruladım herkese teşekkürler şimdiden