Rockstar Games hesabını unuttum

xBruno

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Rockstar Games hesabını maili unuttum bu hesap da daha önce oynadığım gözüküyor. Epic Games üzerinden baktığımda 4 gün civarı oynamışım ve hesaba bağlanamıyorum. PC'deki açık olan tüm maillere şifre sıfırlama gönderdim ama hiçbirine mail gelmedi demek ki mailler doğru değil. Sonra aşağıda verdiğim resimde bir mail gösteriyor 0 ile başlayan, hayatımda hiç öyle mail açmadım hesap mı çalındı artık anlamadım ama en son 1 sene önce oynamışımdır GTA 5'i. Bana verdiği 0 ile başlayan maili tam olarak nasıl öğrenebilirim? Bilgisi olan var mı? Bu durumla karşılaşan çok kişi var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    24,9 KB · Görüntüleme: 101
Tarıyıcı geçmişi kurcala orada bir yerde olmalı. Geçici e-posta kurtarılır.

Mail uzantısına bakılınca saldırı almış gibi bu hesap. Desteğe yazın ve gerekli bilgi ve belgeleri hazırlayın.

Social Club üzerinden farklı bir hesapla ticket açıcaksınız. Görüşmenizde sizden gerekli bilgiler isteyecektir o bilgileri doğrulardığınızda mail değiştirme dahil yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…