Rockstar Games ile nasıl iletişime geçebilirim?

İşletim sistemi
Windows 10

Okan öz

Hectopat
Yer
Mannheim
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Geçenlerde de bu konuyu ele almıştım bir arkadaşıma güvenerek Epic Games hesabımı verdim o zamanlar bende PC yoktu işte 2. el GTA 5'i 30 FPS oynatan sistem aldım.
Sonra arkadaşım Epic Games hesabının şifresini vermedi hesap benim adıma olduğu için halletim fakat Social Club hesabına kendi e-postası ile girmiş.
Fakat bu konu hakkında bir şey yapamadım. Rockstar Games ile iletişime geçebileceğim bir link varsa atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Social Club ile giriş yapıp göndermem lazım ama oda işte o arkadaşta.
Başka bir social club hesabı açabilirsiniz epic games hesabı zaten sizde olduğu için Rockstar’ın bir sorun çıkaracağını sanmıyorum eğer kabul edilmezse yapacak tek şey arkadaşınızın hesabı geri size vermesi. Eğer arkadaşınız hesabı geri vermiyorsa bir şekilde Rockstar’la anlaşmanız ve hesabın size geri verilmesini sağlamanız lazım.

HMM inşallah kabul eder etmezse gerekenler yapılır merak etmeyin elinde sonunda kavuşurum ben o hesaba.

11 yaşında kendini hacker sanan bir velet.

Peki şimdi diyelim epostayı ve şifreyi verdi ilk ne yapmam gerek çünkü bağlı olan onun e postası.
Eğer hesabı geri alabilirseniz Rockstar ile iletişime geçip epic games hesabınızla arkadaşınızın e-postasının ilişiğini kestirebilirsiniz ve yeni hesabınızı bağlayabilirsiniz. Bu dediğim olaylar özel durumlar için geçerli Rockstar kolay kabul etmiyor ben Steam hesabımın ilişiğini kesmeye çalışırken kabul ettirememiştim mesela.
Arkadaşınızın kendi e-postasıyla giriş yapması olayları biraz karıştırmış maalesef ama eğer oyun sizinse cidden Rockstar’a bunu yazarken belirtin.

Son düzenleme:
Aynı durumu şu an birebir yaşıyorum sorunu çözebildin mi?

Hayır hocam imkansız yabancı forumlarda okudum fakat çözüm yok.

Zaten 11. sınıf oldum oyun oynamıyorum derslerimle ilgilenmekle meşgulüm.

Hayır hocam imkansız yabancı forumlarda okudum fakat çözüm yok.

Zaten 11. sınıf oldum oyun oynamıyorum derslerimle ilgilenmekle meşgulüm.
peki hesaba giriş yaparsam bağlantısını kesebilirim miyim epic kullanıyorum. Allah zihin açıklığı versin.

Hocam bende sizin gibi Epic Games'in.

Peki hesaba giriş yaparsam bağlantısını kesebilirim miyim Epic kullanıyorum. Allah zihin açıklığı versin.

Bedava dağıttığı zaman almıştım ama imkansız gibi duruyor
Bana Rockstar Games'e yazmamı söylediler ama iletişime geçmek ve derdinizi anlatmak gerçekten çok sıkıntı
Anlamıyoar bir türlü

Size tavsiyem kafanızı yormak yerine para biriktirip Steam'dan indirim zamanı GTA 5 alabilirsiniz.

Gerek kalmadı hallettim hocam teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…