VlaSkia Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #1 Ben şimdi Steam'den GTA V aldım fakat önceden bende Rockstar'da vardı. Şimdi o Rockstar'da olanın GTA V Online hala aynı mı olur yoksa sıfırdan mı başlar? Ben sıfırdan başlamasını istiyorum. Sonuç ne olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben şimdi Steam'den GTA V aldım fakat önceden bende Rockstar'da vardı. Şimdi o Rockstar'da olanın GTA V Online hala aynı mı olur yoksa sıfırdan mı başlar? Ben sıfırdan başlamasını istiyorum. Sonuç ne olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Abuzer.Kömürcü 8 Nisan 2022 Eğer social hesaplarınız aynı ise kaldığı yerden devam eder farklı social hesabı ile giriş yapın 0'dan başlarsınız.
Eğer social hesaplarınız aynı ise kaldığı yerden devam eder farklı social hesabı ile giriş yapın 0'dan başlarsınız.
Abuzer.Kömürcü Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 692 Çözümler 7 8 Nisan 2022 #2 Eğer social hesaplarınız aynı ise kaldığı yerden devam eder farklı social hesabı ile giriş yapın 0'dan başlarsınız. Artı 1 Eksi Çözüm
Eğer social hesaplarınız aynı ise kaldığı yerden devam eder farklı social hesabı ile giriş yapın 0'dan başlarsınız.