Semih_D Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 448 Çözümler 1 20 Mart 2024 #1 "This Rockstar Games account is already linked to a different Steam account. Please log out of Steam and log in on the Steam account linked to this account." hatasını veriyor, anlayamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2024
"This Rockstar Games account is already linked to a different Steam account. Please log out of Steam and log in on the Steam account linked to this account." hatasını veriyor, anlayamadım.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.987 Makaleler 1 Çözümler 562 20 Mart 2024 #2 Rockstar hesabın baska bir Steam hesabıyla iliskilendirilmis. Artı 0 Eksi
KS KS Semih_D Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 448 Çözümler 1 20 Mart 2024 #3 GFYT dedi: Rockstar hesabın baska bir Steam hesabıyla iliskilendirilmis. Genişletmek için tıkla... Hesaba internetten girdim sadece Epic Games var o da benim zaten. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Rockstar hesabın baska bir Steam hesabıyla iliskilendirilmis. Genişletmek için tıkla... Hesaba internetten girdim sadece Epic Games var o da benim zaten.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.987 Makaleler 1 Çözümler 562 20 Mart 2024 #4 Semih_D dedi: Hesaba internetten girdim sadece Epic Games var o da benim zaten. Genişletmek için tıkla... Rockstar destekle iletisime gec eger baska hesabın yoksa. Artı 0 Eksi
Semih_D dedi: Hesaba internetten girdim sadece Epic Games var o da benim zaten. Genişletmek için tıkla... Rockstar destekle iletisime gec eger baska hesabın yoksa.