Onur1tepe Centipat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 4 20 Kasım 2019 #1 mustafatrd dedi: Sorun çözüldü mü? Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Sorun sizde çözüldü mü aynı sorun bende de var gece yüklemiştim çok araştırdım fakat çözümünü bulamadım. Tuncay60 dedi: Dostum sil tekrar yükle DNS degiştir. Kendiliginden düzeldi hem bu hatadan çok hatalar verdi bende kapatıp açıp anca öyle düzeldi diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Beklemeliyim o zaman.
mustafatrd dedi: Sorun çözüldü mü? Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Sorun sizde çözüldü mü aynı sorun bende de var gece yüklemiştim çok araştırdım fakat çözümünü bulamadım. Tuncay60 dedi: Dostum sil tekrar yükle DNS degiştir. Kendiliginden düzeldi hem bu hatadan çok hatalar verdi bende kapatıp açıp anca öyle düzeldi diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Beklemeliyim o zaman.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Kasım 2019 #2 Launcher ve Launcherupdater log paylaşır mısın? Artı 0 Eksi
Önder Boz Centipat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #3 Recep Baltaş dedi: Launcher ve Launcherupdater log paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Abi, paylaşsam bakar mısın? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Launcher ve Launcherupdater log paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Abi, paylaşsam bakar mısın?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Aralık 2021 #4 Tabii ki. Aynı sorunu mu yaşıyorsun? Artı 0 Eksi