Rockstar Games Launcher authorization pending hatası

mnemosyne

Femtopat
Daha fazla  
Rage MP'den bir roleplay sunucusuna giriş yapmaya çalıştığımda Rockstar Games Launcher açılıyor ve bir süre sonra karşıma ekteki gibi böyle bir ekran çıkıyor.

Modem resetledim, DNS değiştirdim, GTAV ve Rockstar Games Launcher silip tekrar yükledim. Dün de format attım fakat hala giriş yapamıyorum, aynı ekranda kalıyorum.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    24,2 KB · Görüntüleme: 557
Rage MP'den bir roleplay sunucusuna giriş yapmaya çalıştığımda Rockstar Games Launcher açılıyor ve bir süre sonra karşıma ekteki gibi böyle bir ekran çıkıyor.

Modem resetledim, DNS değiştirdim, GTAV ve Rockstar Games Launcher silip tekrar yükledim. Dün de format attım fakat hala giriş yapamıyorum, aynı ekranda kalıyorum.
Bunun genel bir sorun olduğunu vesaire araştırdınızmı bilmiyorum çünkü bende 2 3 saat önce gta aldım rdr2yi bitirdiğim için umarım böyle bir sorunla karşı karışa kalmam.

Bende aynı hatayı rdr2 girerken almıştım ama düzelmişti 10 15 dkya Rage Mp nedir bilmiyorum online sunucu olduğunu varsayıyorum onlinesinde sıkıntı olabilir hikaye moduna girmeyi denediniz mi?

Yok RDR oynamadım, sadece GTAV giriyorum.
Rage mp için baktım da birçok konu var onlar size çözüm oldu mu ?

Yok RDR oynamadım, sadece GTAV giriyorum.
Rage mp için açılan konulara bakın belki çözüm bulursunuz şuanda gta iniyor eğer aynı sıkıntı yaşarsam bende çözüm bulma arayışına girerim.

hocam onlıne girmeyemi çalışıyon

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı