- Makaleler
- 16
Daha fazla
Merhabalar, Steam üzerinden aldığım GTA 5'i Rockstar Games Launcher'in error vermesi yüzünden oynayamıyorum. Oyunu açmak istediğimde Rockstar Games Launcher upload falan bir şeyler diyor 6-7 dk kadar bekliyorum. Hata veriyor alttaki görselden hataya bakabilirsiniz. Tamam diyorum Launcher'e bağlanıyor, oyuna giriyorum oynuyorum. Kapattım diyelim bir daha açacağım bu Launcher yine updating deyip başa sarıyor. Bu esnada yine 6-7 dk bekliyorum aynı hata ve tamam dedikten sonra oyun açılıyor. Bu saçma sapan hata yüzünden oyunu açmam 10 Dk'yı buluyor. Daha net anlaşılsın diye video kaydı aldım. Çektiğim video
1 - şimdi ben bu konuyu açmadan önce Rockstar Games'e ticket attım. (Cevap gelmedi hala)
2 - Launcher'in eski versiyonları, yeni versiyonu kurmayı denedim bir şey değişmedi.
3 - yönetici olarak çalıştırdım, uyumluluk ayarını değiştirdim olmadı.
4 - C++ 2005-2019 silip yeniden yükledim.
Windows 10x64 PRO 2004 (19041.329) kullanıyorum. Antivirüs olarak Bitdefender Total Security yüklü. Antivirüs Launcher'i engellediğine dair bir bildirim de vermiyor.
1 - şimdi ben bu konuyu açmadan önce Rockstar Games'e ticket attım. (Cevap gelmedi hala)
2 - Launcher'in eski versiyonları, yeni versiyonu kurmayı denedim bir şey değişmedi.
3 - yönetici olarak çalıştırdım, uyumluluk ayarını değiştirdim olmadı.
4 - C++ 2005-2019 silip yeniden yükledim.
Windows 10x64 PRO 2004 (19041.329) kullanıyorum. Antivirüs olarak Bitdefender Total Security yüklü. Antivirüs Launcher'i engellediğine dair bir bildirim de vermiyor.
Son düzenleyen: Moderatör: