Çözüldü Rockstar Games Launcher error (code unkown)

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
16
Daha fazla  
Merhabalar, Steam üzerinden aldığım GTA 5'i Rockstar Games Launcher'in error vermesi yüzünden oynayamıyorum. Oyunu açmak istediğimde Rockstar Games Launcher upload falan bir şeyler diyor 6-7 dk kadar bekliyorum. Hata veriyor alttaki görselden hataya bakabilirsiniz. Tamam diyorum Launcher'e bağlanıyor, oyuna giriyorum oynuyorum. Kapattım diyelim bir daha açacağım bu Launcher yine updating deyip başa sarıyor. Bu esnada yine 6-7 dk bekliyorum aynı hata ve tamam dedikten sonra oyun açılıyor. Bu saçma sapan hata yüzünden oyunu açmam 10 Dk'yı buluyor. Daha net anlaşılsın diye video kaydı aldım. Çektiğim video

1 - şimdi ben bu konuyu açmadan önce Rockstar Games'e ticket attım. (Cevap gelmedi hala)
2 - Launcher'in eski versiyonları, yeni versiyonu kurmayı denedim bir şey değişmedi.
3 - yönetici olarak çalıştırdım, uyumluluk ayarını değiştirdim olmadı.
4 - C++ 2005-2019 silip yeniden yükledim.

Windows 10x64 PRO 2004 (19041.329) kullanıyorum. Antivirüs olarak Bitdefender Total Security yüklü. Antivirüs Launcher'i engellediğine dair bir bildirim de vermiyor.

SharedScreenshot.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Rockstar'ı kaldırın, Belgeler>Rockstar Games klasörünün yedeğini alıp silin. Bitdefender'ı devre dışı bırakın. Rockstar Games Launcher'in son sürümünü sitesinden indirin ve kurun. Daha sonra tekrar deneyin.
Rockstar'ı kaldırın, Belgeler>Rockstar Games klasörünün yedeğini alıp silin. Bitdefender'ı devre dışı bırakın. Rockstar Games Launcher'in son sürümünü sitesinden indirin ve kurun. Daha sonra tekrar deneyin.
Süper Moderatör bey ne yapıyorsunuz Rockstar Games'ten daha hızlısınız. Sorun halloldu ancak bunun antivirüsten kaynaklanması çok garibime gitti. Çok uzun süredir bu antivirüsü kullanıyorum ve böyle bir problem hiç yaşamamıştm. İlginiz için çok teşekkür ediyorum.

Technopat farkı 😎 Siz de fark etmiş olacaksınız ki 2014'te kayıt olmuşsunuz ve hala buradasınız. İyi geceler ve iyi sosyaller dilerim :)

Bazen anti-virüslerin böyle garip olayları olabiliyor, sebebini ben de bilmiyorum. Özellikle anti-virüsün koruma düzeyini arttırdıkça sapıtabiliyor, her şeye engel koymaya çalışıyor vesaire.

Technopat farkı 😎 Siz de fark etmiş olacaksınız ki 2014'te kayıt olmuşsunuz ve hala buradasınız. İyi geceler ve iyi sosyaller dilerim :)

Bazen anti-virüslerin böyle garip olayları olabiliyor, sebebini ben de bilmiyorum. Özellikle anti-virüsün koruma düzeyini arttırdıkça sapıtabiliyor, her şeye engel koymaya çalışıyor vesaire.
Technopat'ın yeri bende başkadır. Dokunmatik sorunuyla ilgili bir konu açmıştım, o gündür bu gündür buradayım. Birçok konuda yardımcı olan arkadaşlar var. Ben de yardımcı olabileceğim konulara bakıp sürekli forumda dolaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı