Çözüldü "Rockstar Games Launcher failed to initialize!" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

867134

Picopat
GTA 5'i açamıyorum. Rockstar Games Launcher'i açmaya çalışırken bu hatayla karşılaşıyorum. Launcher'i silip yüklemeyi denedim. Eski dosyalarını bilgisayardan kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim. Launcher'in kurulu olduğu klasörün ismini değiştirip tekrar kurulum yapmayı denedim. Launcher ile ilgili tüm dosyalara sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır tikini işaretleyip denedim. Bilgisayarı kapatıp açtım. Fakat sorun çözülmüyor. Bir anda oldu. Uzun zamandır oyuna girmiyordum ve girmek istediğimde bununla karşılaştım.

Çözüm
Onu da yazabilirsin ona göre bir çözüm arayabiliriz istersen.
Bilgisayarı yeniden başlatın ya da oyunu silip yeniden yükleyin diyor ama zaten oyunu silip yükledim o yüzden o hatanın Rockstar Games Launcher'i açarken aldığım hatayla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ondan dolayı kafalar karışmasın.

Sorunun kaynağını buldum. Hizmetlerden Program Uyumluluk Yardımcısı Hizmeti'ni çalıştırıp otomatiğe çektim. Hizmet çalıştıktan sonra Launcher'i açabildim ve dolayısıyla oyunada girebildim. Bu tür bir problem yaşayan varsa bunu yapmayı deneyebilir. (bu hizmet neden kapalıydı bir fikrim yok)
Farklı bir yerde şöyle çözüm bulmuşlar.
Öncelikle Steam'deki oyun dosyalarını doğruladığınızdan emin olun (veya yeni bir kurulum yapın)Rockstar başlatıcısını ve sosyal kulübü kaldırın,
Rockstar başlatıcısının yeni sürümünü resmi sitelerinden indirin.
Kurulduktan sonra, Rockstar Launcher'ın dosya konumuna göz atın ve Launcher ve launcherpatcher(?) çalıştırılabilir dosyalarını arayın.
Her iki dosya için de sağ tıklayın, ardından özelliklere tıklayın ve ardından uyumluluk sekmesi altında:
Uyumluluk modunda çalıştır seçeneğinin işaretini kaldırın.
Ardından yönetici olarak çalıştır'ı işaretleyin ve ardından Uygula'ya tıklayın.
Bundan sonra Rockstar nihayet kendini başlattı ve güncelledi.

Umarım çözüm olur.

Dediğim gibi yaptım zaten bunları. Oyuna girmeye çalışınca farklı bir hata alıyorum o yüzden kafaları karıştırmak istemediğimden onu yazmadım. Oyunla alakalı değil bence.

Onu da yazabilirsin ona göre bir çözüm arayabiliriz istersen.
Bilgisayarı yeniden başlatın ya da oyunu silip yeniden yükleyin diyor ama zaten oyunu silip yükledim o yüzden o hatanın Rockstar Games Launcher'i açarken aldığım hatayla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ondan dolayı kafalar karışmasın.

Sorunun kaynağını buldum. Hizmetlerden Program Uyumluluk Yardımcısı Hizmeti'ni çalıştırıp otomatiğe çektim. Hizmet çalıştıktan sonra Launcher'i açabildim ve dolayısıyla oyunada girebildim. Bu tür bir problem yaşayan varsa bunu yapmayı deneyebilir. (bu hizmet neden kapalıydı bir fikrim yok)

Son düzenleme:
Çözüm
Adamsın reis ne yaptıysam olmamıştı teşekkürler...

Adamsın üstad.

Hocam ne yaptıysam olmamıştı. Çok sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…