ProfVicks Decapat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #1 RAM 8 gb Ekran kartı MX230 ve Intel UHD Graphics İşlemci Intel Core I5-10210U Rockstar Games Launcher GTA V ve GTA IV'ü görmüyor ve 7002.1 hatası veriyor. Hocalarım merhaba, Windows 11 kullanıyorum ve GTA 5 oynamak istedim ve RC Games Launcher bu hatayı verdi ne yapmam lazım? Teşekkürler. Dosya Ekleri trtdtduyt.png 300,9 KB · Görüntüleme: 53
Rockstar Games Launcher GTA V ve GTA IV'ü görmüyor ve 7002.1 hatası veriyor. Hocalarım merhaba, Windows 11 kullanıyorum ve GTA 5 oynamak istedim ve RC Games Launcher bu hatayı verdi ne yapmam lazım? Teşekkürler.
N Neo.1 Centipat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 20 26 Aralık 2022 #2 ProfVicks dedi: Rockstar Games Launcher GTA V ve GTA IV'ü görmüyor ve 7002.1 hatası veriyor. Hocalarım merhaba, Windows 11 kullanıyorum ve GTA 5 oynamak istedim ve RC Games Launcher bu hatayı verdi ne yapmam lazım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel mi? Artı 0 Eksi
ProfVicks dedi: Rockstar Games Launcher GTA V ve GTA IV'ü görmüyor ve 7002.1 hatası veriyor. Hocalarım merhaba, Windows 11 kullanıyorum ve GTA 5 oynamak istedim ve RC Games Launcher bu hatayı verdi ne yapmam lazım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel mi?
KS KS ProfVicks Decapat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #3 Neo.1 dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... nasıl kontrol edebilirim? Artı 0 Eksi
dondurmamgaymak Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 306 Çözümler 1 26 Aralık 2022 #4 Neo.1 dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... bir yerden tanıdık geldi akdlsfjsdkljflaksşjls Artı 0 Eksi
Neo.1 dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... bir yerden tanıdık geldi akdlsfjsdkljflaksşjls
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.809 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #5 Hocam oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Zaten hata mesajında da öyle yazıyor. Artı 0 Eksi
N Neo.1 Centipat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 20 26 Aralık 2022 #6 ProfVicks dedi: Nasıl kontrol edebilirim? Genişletmek için tıkla... Sürücülerin Güncel Olup Olmadığı Nereden Anlaşılır? Performansa etkisi olan sürücülerin benim için yeri büyük. Sürücülerimin Güncel olup olmadığını nasıl anlarım ? www.technopat.net Şu konudan bakabilirsiniz Artı 0 Eksi
ProfVicks dedi: Nasıl kontrol edebilirim? Genişletmek için tıkla... Sürücülerin Güncel Olup Olmadığı Nereden Anlaşılır? Performansa etkisi olan sürücülerin benim için yeri büyük. Sürücülerimin Güncel olup olmadığını nasıl anlarım ? www.technopat.net Şu konudan bakabilirsiniz
KS KS ProfVicks Decapat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #7 Jeasust dedi: Hocam oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Zaten hata mesajında da öyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... doğruladım steamden bir sıkıntı bulmadı ama rockstar oyunları görmüyor Driverı güncelledim ama gene aynı hatayı verdi gta 5 i pc de yer olmadığından başka diske yükledim sıkıntı bu mudur Son düzenleme: 26 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
Jeasust dedi: Hocam oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Zaten hata mesajında da öyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... doğruladım steamden bir sıkıntı bulmadı ama rockstar oyunları görmüyor Driverı güncelledim ama gene aynı hatayı verdi gta 5 i pc de yer olmadığından başka diske yükledim sıkıntı bu mudur